Novi uspjeh članova SK Neretva

Josip Previšić osvojio broncu na Europskom prvenstvu u sambu

Josip je nastupao u kategoriji do 88 kilograma te je u polufinalu poražen od Yauhenija Aleksiyevicha. Previšića očekuje još jedan nastup i to u sportskom sambu, gdje će pokušati doći do još boljeg rezultata.
Sport / Ostali sportovi | 19. 04. 2023. u 16:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvog dana EP u sambu koji se održava u gradu Haifa u Izraelu, Sambo klub Neretva iz Mostara ima i prvu medalju. Naime, osvojena je brončana medalja u combat sambu, a osvajač prve combat medalje za grad Mostar i BiH je Josip Previšić.

Ovo je ujedno bio i njegov prvi nastup u ovoj disciplini i prvi nastup ikad za BiH, te je ova medalja još od većeg značaja. Josip je nastupao u kategoriji do 88 kilograma te je u polufinalu poražen od Yauhenija Aleksiyevicha. Previšića očekuje još jedan nastup i to u sportskom sambu, gdje će pokušati doći do još boljeg rezultata. Pored osvojene medalje, danas drugi član mostarske Neretve, Marino Dugandžić ostvario je također odličan rezultat, osvojio je peto mjesto u svom prvom nastupu na jedno velikom takmičenju kao što Europsko prvenstvo.

Marino je nastupao u kategoriji do 98. kilograma. I njega očekuje nastup u disciplini combat sport koji je njegova omiljena disciplina. Do kraja europskog sambo prvenstva članovi SK Neretva i reprezentacije BiH očekuje još sedam nastupa.

Kopirati
Drag cursor here to close