Sportski spektakl

Jeste li spremni za tjedan tenisa u Mostaru?

U protekla tri mjeseca Tenis klub Mostar napravio je velike napore kako bi renovirao tribine, izvršio rekonstrukciju centralnog terena, modernizaciju svlačionica i ostalih objekata u sklopu kluba.
Sport / Ostali sportovi | 09. 09. 2023. u 09:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Teniski klub Mostar pravi posljednje pripreme kako bi za sedam dana bio domaćin susreta Davis Cup između BiH i Njemačke.

Naime, u protekla tri mjeseca Tenis klub Mostar napravio je velike napore kako bi renovirao tribine, izvršio rekonstrukciju centralnog terena, modernizaciju svlačionica i ostalih objekata u sklopu kluba.

Napori kluba su prepoznati i od strane Međunarodne teniske federacije (ITF), koja je izrazila zadovoljstvo s obavljenim radovima i potvrdila da klub sada ispunjava sve potrebne zahtjeve za organizaciju Davis Cup susreta.

Foto: PR / Veliki napori teniskog klupa u opremanju tribina, svlačionica...

Predstojeći Davis Cup susret između Bosne i Hercegovine i Njemačke je izazvao veliko uzbuđenje među ljubiteljima tenisa u Mostaru. Ovo je prvi put da će se takav prestižni međunarodni teniski događaj održati u ovom gradu, a dolaskom reprezentativaca BiH u nedjelju u Mostar, možemo i službeno reci da tjedan tenisa u Gradu na Neretvi može krenuti.

''Posebno se ističe dolazak Aleksandra Zvereva, donedavno trećeg reketa svijeta i jednog od najboljih tenisača današnjice. Njegova prisutnost će donijeti dodatnu uzbuđenost i atrakciju za publiku koja će imati priliku uživo prisustvovati vrhunskom tenisu. Obje reprezentacije bi u Mostaru trebali boraviti cijeli tjedan, te će narednih dana i obavljati treninge u sklopu kompleksa TK Mostar'', poručili su organizatori.

Teniski klub Mostar je svjestan velikog interesa ljubitelja tenisa za ovaj meč i stoga je unaprijed pripremio planove za prihvat publike. Organizirane su prodaja ulaznica u prostorijama kluba u periodu od 9 do 18 h, po povoljnim cijenama kako bi što više ljudi moglo prisustvovati ovom spektaklu.

Kao domaćin, Teniski klub Mostar je također pripremio niz događanja za promociju tenisa i uključivanje lokalne zajednice. Uoči meča, biti će organizirano i svečano izvlačenje parova, a poklonici tenisa će moći i uživo pogledati velike teniske znalce kako treniraju.

''Obzirom na sve pripreme i uloženi trud, Teniski klub Mostar očekuje da će ovaj susret biti uspješan i da će ostvariti još veći interes za tenis u gradu. Nadaju se da će ovo biti samo početak dugoročnog razvoja tenisa u Mostaru i da će klub i dalje biti domaćin vrhunskih teniskih događaja'', poručili su.

Foto: PR / Veliko zanimanje

Svi ljubitelji tenisa u Mostaru i Bosni i Hercegovini jedva čekaju ovaj Davis Cup susret i već sada pripremaju se za dolazak u Teniski klub Mostar kako bi bili dio ovog sjajnog sportskog spektakla.

 

Kopirati
Drag cursor here to close