Božićni turnir u Splitu

Jelena Ćeško opet izdominirala, ovoga puta u Splitu na Božićnom turniru

Judo klub Neretva na natjecanju u Splitu imao je svojih šest natjecatelja, a osvojeno je pet sjajnih odličja. Osvojene su dvije zlatne, dvije srebrene i jedna brončana medalja, te jedno peto mjesto.
Sport / Ostali sportovi | 13. 12. 2021. u 13:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:PR / Božićni turnir u Splitu

U nedjelju se u Splitu održao tradicionalni Božićni judo turnir na kojem je nastupilo oko 300 natjecatelja iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Judo klub Neretva imao je svojih šest natjecatelja, a osvojeno je pet sjajnih odličja. Osvojene su dvije zlatne, dvije srebrene i jedna brončana medalja, te jedno peto mjesto.

Ovoga puta dvoje natjecatelja Neretve su izdominirali u svojim kategorijama te tako ostvarili najbolji plamsman. Jelena Ćeško u uzrastu limača (U10) i Dragan Paol Senkić u uzrastu mlađih kadeta (U16).

Zlatne medalje osvojili su Jelena Ćeško do 36 kg (U10) i Dragan Paol Senkić do 73 kg (U16)

Srebrene medalje osvojili su Gabrijela Previšić do 44 kg (U10) i Rino Vrljić do 66 kg (U16)

Brončanu medalju osvojio je Vlado Glavaš do 42 kg (U12)

Peto mjesto osvojio je: Josip Ćavar do 30 kg (U10)

Neretvine judaše ovoga puta vodili su mlađi treneri, Sergej Jarendić i Domagoj Jozeljić.

Ovim natjecanjem JK Neretva i njegovi članovi završavaju sjajnu sezonu. Klub za sada ima još jednu obavezu prema svojim članovima, a to održavanje polaganja za učeničke pojaseve za koje su se svi članovi kluba dosta pripremali, te izbor sportaša kluba „najboljih među najboljima“ koji već tradicionalno održavaju od osnutka kluba.

Klub je u 2021. godini napravio sjajne rezultate, osvojivši  182 medalje i ukupno 16 kako pojedinačnih tako i ekipnih pehara. Osvojeno je 70 zlatnih, 57 srebrenih i 54 brončane medalje. Također osvojeno je 20 državnih medalja, što za jedan ovako mali klub ova brojka znači i puno više.

Prvi put u povijesti klub ima i dvostrukog prvaka BiH, a to je Rino Vrljić. JK Neretva je ostvario i iznimne ekipne rezutate, a to su  Kadetski prvaci Herceg-Bosne, Kadetski prvaci BiH u katama, Mlađe kadetkinje viceprvakinje Herceg Bosne, Mlađe kadetkinje viceprvakinje BiH, Seniorski prvaci BiH u katama, Ekipni viceprvaci Herceg Bosne, Ekipni prvaci BiH u kata natjecanju.

 

Kopirati
Drag cursor here to close