Judo

Jelena Ćeško najuspješnija natjecateljica u uzrastu do 13 godina u Sarajevu

Najuspješnijom natjecateljicom do 13 godina u pojedinačnom proglašenju bila je članica mostarske Neretve, Jelena Ćeško koja je sa najviše pobjeda uz zlatnu medalju osvojila i pehar.
Sport / Ostali sportovi | 07. 04. 2024. u 21:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na održanom 32. Međunarodnom judo turniru "Kup Vinko Šamarlić" u Sarajevu u organizaciji JK Željezničar mostarska Neretva pobrala sjajne rezultate. Turnir je okupio natjecatelje preko 500 natjecatelja iz 6 država sa preko 40 judo klubova iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Turske i Bosne i Hercegovine.

Najsjajnijim su se pokazali najmlađi članovi JK Neretva, uzrasta do 9 godina, koji su svojim istaknutim rezultatima i odličnim borbama proglašeni za najuspješniju drugoplasiranu ekipu. Treća najuspješnija ekipa do 13 godina bila je JK Neretva i to sa samo dvije natjecateljice.

Mostarska Neretva je u ukupnom plasmanu ostvarila 6 mjesto od preko 40 judo klubova, sa samo jednim bodom manje od petoplasiranih.

Najuspješnijom natjecateljicom do 13 godina u pojedinačnom proglašenju bila je članica mostarske Neretve, Jelena Ćeško koja je sa najviše pobjeda uz zlatnu medalju osvojila i pehar.

Klub je ukupno osvojio 10 sjajnih odličja od toga 4 zlatne, 3 srebrene i 3 brončane medalje i nekoliko 5.mjesta.

Zlatne medalje osvojili su:
Nikša Krezić
Adam Bin Nermin
Jelena Ćeško
Gabrijela Previšić

Srebrene medalje osvojili su:
Ali Redžić
Gabriel-Aleksandar Ćeško
Gabrijela Previšić (stariji uzrast)

Brončane medalje osvojili su:
Ivan Krešić
Elvedin Alić
Karlo Marić

Medalju za hrabrost osvojila je i najmlađa članica, Franka Krezić.

Klub nastavlja sa pripremama, jer već sljedeći vikend nastupaju u Mostaru na kavlifikacijama za državna prvenstva za 2024.godinu.

Kopirati
Drag cursor here to close