Youtuber silovit

Jake Paul nokautirao Augustu

40-ak sekundi prije kraja prve runde, Paul je bacio prednji direkt, a zatim je ekspresno povezao desni aperkat kojim je Augusta poslao na tlo.
Sport / Ostali sportovi | 16. 12. 2023. u 11:12 Bljesak.info/Fightsite.hr

Tekst članka se nastavlja ispod banera

26-godišnji Jake Paul nastavlja popravljati svoj boksački skore. U devetom nastupu upisao je osmu pobjedu, žrtva je ovaj put
bio profesionalni boksač Andrea Augusta. Samo dvije minute i 32 sekunde izdržao je August u ringu s Jakeom Paulom.

Od samog početka meča August je izgledao kao da niti on sam ne zna kako je došao do epiteta "profesionalnog boksača". Paul je djelovao osjetno brže, eksplozivnije i tehnički potkovanije, a prednjim direktom radio je probleme Augustu.

Andre August pogodio je jedan jedini udarac vrijedan spomena, a radi se o desnom krošeu kojim je sredinom runde solidno zakačio Paula. To je bilo sve od Augusta, a 40-ak sekundi prije kraja prve runde, Paul je bacio prednji direkt, a zatim je ekspresno povezao desni aperkat kojim je Augusta poslao na tlo.

Poprilično uzdrmani Andre pokušavao se vratiti na noge, a na kraju je i uspio. Ipak, još prije nego se u potpunosti pridigao, sudac je odbrojao i prekinuo meč, a stvarno nije niti imalo smisla nastavljati ovu borbu. Jake Paul nekoliko je klasa iznad Andrea Augusta i mnogi se pitaju gdje je pronašao ovako lošeg protivnika.

Samo prva dvojica Askrenovih protivnika izdržala su nešto kraće u ringu od Andrea Augusta. Radi se o YouTuberu AnEson Gibu koji je izdržao dvije minute i 18 sekunde, a najbrže je pokleknuo Ben Askren (1:59 minuta). Umirovljeni košarkaš Nate Robinson uspio je ući u drugu rundu s Paulom. Sve u svemu, Jake Paul drugi put u karijeri boksao je protiv profesionalnog boksača. Tommy Fury bio je prvi takav protivnik, a Paul je taj meč izgubio podijeljenom sudačkom odlukom. Andre August pokazao se nedoraslim protivnikom, a preostaje nam vidjeti što je sljedeće za Jakea Paula.

Kopirati
Drag cursor here to close