SPK Zrinjski

Izvrstan nastup i 13 medalja za plemiće i plemkinje na Bosna Piccolo Cupu 2023.

SPK Zrinjski zabilježio je uspješan nastup svojih 30 članova od kojih su se mnogi po prvi put okušali u čarima natjecanja.
Sport / Ostali sportovi | 28. 10. 2023. u 21:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu se održalo IX. međunarodno natjecanje "Bosna Piccolo Cup 2023." u Sarajevu na Olimpijskom bazenu "Otoka". Natjecanje je organizirao PK Bosna iz Sarajeva, a sudjelovalo je ukupno 27 klubova.

SPK Zrinjski zabilježio je uspješan nastup svojih 30 članova od kojih su se mnogi po prvi put okušali u čarima natjecanja.

Foto: SPK Zrinjski / SPK Zrinjski

Natjecatelje su predvodili treneri Dinko Cvitković, Luka Mandić i Minja Grubišić, a nastupili su: Maja Alpeza, Petra Aničić, Josip Barbarić, Ivan Bubalo, Laura Ćavar, Marija Ćavar, Bernard Ćosić, Mihael Ćuže, Leona Dodik, Inga Dodik, Ivano Drmać, Mihael Gulin, Marko Jurešić, Jana Knezović, Karlo Kozina, Luka Kožul, Daniel Kvesić, Ema Lukić, Mihaela Mijatović, Josipa Pavlović, Petar Pavlović, Dominik Raič, Ivano Rozić, Sandro Rozić, Antonio Soldo, Noa Šarić, Nikša Šunjić, David Vučić, Klara Zlomislić i Stefano Zlomislić.

Natjecanje je proteklo u ugodnoj sportskoj atmosferi, a plivači su stekli vrijedno plivačko iskustvo.

"Posebno smo ponosni na postignute rezultate, kako one okrunjene medaljama, tako i one koji ulaze u statistike naših plivača kao prvi ikad zabilježeni. I ovog puta zablistao je naš Noa Šarić osvojivši čak šest medalja, od čega pet zlatnih, što ga je značajno izdvojilo od ostalih plivača u njegovoj kategoriji i osiguralo mu pehar za najboljeg plivača", istaknuli su iz kluba.

Foto: SPK Zrinjski / Noa Šarić

Medalje su osvojili:

Noa Šarić - zlato x 5 (100 m slobodno, 50 m prsno, 50 m leđno, 50 m delfin, 100 m mješovito), srebro (50 m slobodno);

Antonio Soldo - zlato (25 m daskice);

Marija Ćavar - srebro (100 m slobodno), bronca (50 m leđno);

Jana Knezović - srebro (25 m daskice), bronca (50 m leđno);

Inga Dodik - srebro (100 m slobodno);

Nikša Šunjić - bronca (25 m daskice).

Foto: SPK Zrinjski / SPK Zrinjski

"Istaknuli bismo kako smo na kupu bili među najbrojnijim ekipama što nam predstavlja posebno zadovoljstvo. Još jednom su plivačice i plivači SPK Zrinjskog dokazali da se na njih treba ozbiljno računati na plivačkoj sceni Bosne i Hercegovine", zaključuju.

Kopirati
Drag cursor here to close