Par sati nakon meča Joshua - Usyk

Izboden na smrt rođak Tysona Furyja

"Moj rođak je sinoć izboden u vrat. Koliko idiota nosi okolo noževe, to već postaje smiješno. Ovo treba prestati odmah. Vlada treba odmah osigurati veće kazne za zločine nožem", napisao je Fury
Sport / Ostali sportovi | 22. 08. 2022. u 09:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tyson Fury se ponovo obratio medijima, ovaj put nije pričao i pisao u meču Joshua - Usyk. Razlog je bio nešto drugačiji. Fury rekao je da je njegov rođak u nedjelju izboden na smrt te pozvao britansku vladu da poduzme korake kojima će suzbiti takve zločine.

"Moj rođak je sinoć izboden u vrat. Koliko idiota nosi okolo noževe, to već postaje smiješno. Ovo treba prestati odmah. Vlada treba odmah osigurati veće kazne za zločine nožem. To je pandemija, niti ne znate koliko loša i česta dok se ne dogodi nekom bliskom vama.Život je vrlo dragocjen i može biti oduzet vrlo brzo, uživajte u svakom trenutku. Počivaj u miru, Rico", napisao je Fury na društvenim mrežama.

Prema informacijama koje dolaze iz Engleske, pored Rica Burtona još jedna osoba je ispred noćnog kluba izbodena, ima 17 godina, zadobio je teške tjelesne ozljede u napadu i još uvijek je u bolnici. Policija je već uhapsila dvije osobe koje se terete za ubistvo. Rico Burton se također bavio boksom, Shaun Egan je s bratom Steveom trenirao Rica.

"Bio je tako fin dečko, bio je vrijedan i imao je sjajan smisao za humor.Ono što se dogodilo jednostavno je užasno. Bio je jednostavno sjajan tip.Talentiran boksač" rekao je Shaun.

"Bilo je to krvoproliće. Drugi ljudi su davali sve od sebe da mu spasu život, pružali mu prvu pomoć , ali bilo je toliko krvi. Nitko ga nije mogao spasiti", tvrdi jedan od svjedoka.

Kopirati
Drag cursor here to close