Da se vrate naslovi i pojasevi u Englesku

Fury: Platite mi da prebijem Usyka

Ako želite vratiti te pojaseve nazad (u Englesku), pošaljite Ciganskog barbarina po njih. Pošaljite me po njih i ja ću ih oteti od tog ukrajinskog klošara kao što sam to učinio i posljednjem ukrajinskom klošaru, misleći na Wladimira Klistchka,
Sport / Ostali sportovi | 21. 08. 2022. u 15:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon poraza u sinoćnjem meču i monologa Anthonyja Joshue, mikrofon je uzeo Oleksandr Usyk koji se uglavnom zahvaljivao publici, Bogu za zdravlje, domaćinu Saudijskoj Arabiji, te je naravno spomenuo i Ukrajinu, koju je napustio da bi se borio protiv Joshue. Iako je bio među prvim sportašima koji je uzeo pušku. Onda je Usyk u jednom trenutku spomenuo i vladara teške kategorije, Tysona Furyja.

"Siguran sam u to da se Tyson Fury neće umiroviti. Uvjeren sam da se želi boriti protiv mene. Želim se boriti s njim, i ako mi idući protivnik neće biti Tyson Fury neću se boriti uopće." - izgleda da Usyk neće prihvatiti ništa manje od borbe za neprikosnovenog prvaka svijeta.

Kako to često biva, Tyson Fury i ovaj put je promijenio priču, te na sreću cijele boksačke scene prihvatio izazov od naizgled nepobjedivog Ukrajinca.

"Upravo sam svjedočio tome da je Joshua po drugi puta izgubio od Usyka. Engleska više nije u posjedu njegovih pojaseva, no ja imam rješenje i za to. Ako želite vratiti te pojaseve nazad (u Englesku), pošaljite Ciganskog barbarina po njih. Pošaljite me po njih i ja ću ih oteti od tog ukrajinskog klošara kao što sam to učinio i posljednjem ukrajinskom klošaru," mislio je Fury na Wladimira Klistchka.

Kopirati
Drag cursor here to close