Lijep gest

Iz Sarajeva stiže poseban poklon u Mostar

Naime, iz FK Željezničar iskoristili su priliku kako bi preko njenog oca poslali poklon, dres Željezničara s Laninim imenom.
Sport / Ostali sportovi | 15. 09. 2023. u 19:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

FK Željezničar je u 7. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine na Grbavici ugostio ekipu GOŠK-a iz Gabele, a pred početak utakmice viđena je zaista lijepa gesta rukovodstva domaćeg tima koje je odlučilo poslati poklon za najbolju bh. plivačicu Lanu Pudar.

Naime, iz FK Željezničar iskoristili su priliku kako bi preko njenog oca poslali poklon, dres Željezničara s Laninim imenom.

Njen otac, legendarni golman Velibor Pudar, trener je u stručnom stožeru gostujućeg tima. Njemu je uručen dres Željezničara s brojem jedan i s Laninim imenom.

Iz GOŠK-a su se svom domaćinu zahvalili na poklonu: "Hvala FK Željezničar na predivnom poklonu za Lanu Pudar. Naš dragi trener Velibor Pudar je primio dres s oduševljenjem. Hvala i sretan rođendan", poruka je iz GOŠK-a.

Podsjetimo, Lana Pudar je nedavno na Svjetskom juniorskom prvenstvu ponovo obradovala Bosnu i Hercegovinu i donijela je čak tri medalje.

Sjajna Mostarka je osvojila zlatne medalje na 100 i 200 metara delfin, a srebro je uzela u trci na 50 metara.

Kopirati
Drag cursor here to close