Donosi tri medalje

Lana Pudar: Bilo je iscrpljujuće, ali je vrijedilo - ovi uspjesi su uspjesi svih nas!

''Dvije zlatne medalje, jedna srebrena i moram reći, za mene do sada najvrijedniji pehar, a to je pehar za najbolju natjecateljicu na ovom Svjetskom juniorskom prvenstvu. Sezona je bila vrlo duga i naporna'', kazala je Lana.
Sport / Ostali sportovi | 10. 09. 2023. u 08:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Screenshot / Lana Pudar nakon SVjetskog juniorskog prvenstva u Izraelu

Najbolja bh. plivačica Lana Pudar u BiH se vraća s tri medalje.

Svjetsko juniorsko prvenstvo u Izraelu je završeno, a Lana u našu zemlju donosi dvije zlatne medalje (100 i 200 metara delfin), i jednu srebrenu (50m delfin).

Nakon završetka natjecanja, kao i uvijek Lana se obratila javnosti i sumirala impresije s natjecanja koje je iza nje.

''Kako je nekako postala navika i ovoga puta ću vam se obratiti sa kratkom izjavom. Iza mene je Svjetsko juniorsko prvenstvo i mogu vam reći da sam jako zadovoljna rezultatima. Dvije zlatne medalje, jedna srebrena i moram reći, za mene do sada najvrijedniji pehar, a to je pehar za najbolju natjecateljicu na ovom Svjetskom juniorskom prvenstvu. Sezona je bila vrlo duga i naporna i bilo je nekih trenutaka gdje je ritam treninga, natjecanja, odlazaka od kuće postao vrlo iscrpljujući, ali sada kada stavimo na sto i pogledamo šta je sve postignuto ove sezone, mogu zaista reći da je vrijedilo i da smo ja i moj tim vrlo ponosni i zadovoljni svime što je postignuto”, kazala je Lana.

Pudar je iskoristila priliku da se osvrne na cijeli sustav podrške zbog kojeg je ona danas ovoliko uspješna u plivanju.

''Ništa ne bi bilo moguće bez podrške sponzora, institucija i ne smijem zaboraviti svoju porodicu, koja je uvijek tu za mene, moj tim i veliko hvala svim ljudima iz Bosne i Hercegovine i dijaspore na podršci. Moram reći da mi je bilo jako drago vidjeti i bh. zastave na tribinama i ove medalje i uspjesi su uspjesi svih nas.. Veliko hvala još jednom i nadam se da ćemo u budućnosti nastaviti sa ovakvim rezultatima'', rekla je Lana.

 

Kopirati
Drag cursor here to close