Javno istupio

Ivanišević tuži bivšu suprugu i kćer

Prema pisanju Nacionala, Ivanišević je tužio bivšu suprugu i kćer Amber, a traži pola stana koji joj je darovala Dragović. Navode da Ivanišević traži i da prestane plaćati alimentaciju.
Sport / Ostali sportovi | 17. 10. 2023. u 10:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Goran Ivanišević, proslavljeni hrvatski tenisač te jedan od trenera prvog tenisača svijeta, Novaka Đokovića, oglasio se putem Instagrama o svojoj situaciji i odnosu s bivšom suprugom Tatjanom Dragović.

Prema pisanju Nacionala, Ivanišević je tužio bivšu suprugu i kćer Amber, a traži pola stana koji joj je darovala Dragović. Navode da Ivanišević traži i da prestane plaćati alimentaciju, prenosi HRT

Nakon objavljenog teksta, na mreži Instagram se oglasio sam Ivanišević, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

"Ovako, onog trenutka kad sam se usudio potraživati novce koje sam zaradio prije i tijekom braka, koje je T.D. prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam obiteljski nasilnik i miljenik sudova. Sad samo još čekam tužbu koja bi trebala utvrditi da je dotična T.D. osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda osvojila i još neki Grand Slam, ali to još sud treba utvrditi. Za sve upite i ostalo, molim da se javite mojim odvjetnicima, gosp. Mandiću i gosp. Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, GORAN". 

Kopirati
Drag cursor here to close