Hrvatska nastavlja protiv Crne Gore

Island bacio u očaj domaćine, za Hrvatsku neugodna skupina I

Za dva dana u skupini I igraju Danska - Island, Hrvatska - Crna Gora odnosno Francuska - Nizozemska. Danska, Island i Francuska imaju po dva boda, na nuli su Hrvatska, Nizozemska i Crna Gora.
Sport / Ostali sportovi | 18. 01. 2022. u 23:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Završen je prvi krug takmičenja na Europskom prvenstvu u rukometu. Dvanaest reprezentacija će nastaviti takmičenje u dvije skupine po šest. Nakon što je Crna Gora eliminirala Sloveniju, Island je srušio nadanja domaćina da bi nakon jako dugo vremena mogli nešto napraviti. Jako puno novca Mađari ulažu u rukomet, u ovo prvenstvo također, ali su ostali bez drugog kruga.

Nakon što su izgubili od Nizozemske, protiv Islanda je Mađarskoj igrala samo pobjeda, međutim u završnici neizvjesne utakmice Gustavsson je sjajno branio. Skinuo je sedmerac, Boka je prestupio i završilo je 31:30 u korist Islanda koji opet nakon duže vremena izgleda dosta dobro. Elisson je bio sjajan s devet golova, Magnusson je dodao osam, Gustavsson je imao 12 obrana.

Mađarski golmani nisu briljirali na ovom prvenstvu, Banhidi je protiv Islanda uspio postići šest golova. Senzacija ovog turnira je i dalje tu. Nizozemci su uspjeli kroz neizvjesnu završnicu savladati i Portugal 32:31, Kay Smits je opet bio prvi strijelac s osam golova i trenutačno je najbolji strijelac ovog turnira uopće. Nizozemci će u drugi krug, ali bez bodova, međutim i do sada su napravili jako puno, ali tko zna, što nam donosi drugi krug.

Tamo su Danska, Island i Francuska s po dva boda, bez bodova su Hrvatska, Nizozemska i Crna Gora. Za dva dana u skupini I igraju Danska - Island, Hrvatska - Crna Gora odnosno Francuska - Nizozemska.

U skupini II Njemačka, Španjolska i Rusija imaju po dva boda, dok su Norveška, Poljska i Švedska bez bodova.
Tamo će u nastavku prvo igrati Njemačka - Španjolska, Poljska - Norveška i Rusija - Švedska.

Kopirati
Drag cursor here to close