Taekwondo klub Cro Star

Ilidža Open: Cro Star izborio za 22 medalje, od čega čak 11 zlata

Cro Star se uz veliki broj pobjeda izborio za 22 medalje, od čega čak 11 zlata, 3 srebra i 8 bronci, a osvojena su i 2 pehara za ekipni plasman.
Sport / Ostali sportovi | 07. 11. 2021. u 09:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon vrlo uspješnog nastupa na turniru u Fojnici prošli vikend, mostarski Taekwondo klub Cro Star je ostvario još bolje rezultate na Ilidži.

U subotu je održan veliki međunarodni taekwondo turnir Ilidža Open, na kojem je nastupilo oko 600 natjecatelja iz 3 države. Cro Star se uz veliki broj pobjeda izborio za 22 medalje, od čega čak 11 zlata, 3 srebra i 8 bronci, a osvojena su i 2 pehara za ekipni plasman.

Zlato: Iva Marić (2 zlata), Niko Krešić (2 zlata), Gabriel Ćeško, Marko Bevanda, Mate Bandić, Doris Zlomislić, Lea Krešić, Ana Grbešić, Iva Grbešić.

Srebro: Jelena Ćeško, Dominik Baković, Matej Dankić.

Bronca: Luka Bošnjak (2 bronce), Lea Krešić, Emanuel Naletilić, Filip Vidačak, Gabriel Ćeško, Marko Bošnjak, Jelena Ćeško.

Foto: Cro Star / Dio ekipe koja je nastupila na Ilidži
Foto: Cro Star / Iva i Ana Grbešić

''Konkurencija je bila stvarno jaka i naši natjecatelji su znali imati po 4 borbe do zlata. Za to je potrebno puno kondicije i motivacije, ali smo bili dobro pripremljeni i cijela ekipa zaslužuje veliku pohvalu.“ rekla je trenerica Klaudia Marić.

Ostvaren je veliki broj pobjeda i bodova, pa su se Mostarci pored 22 medalje izborili i za 2 ekipna plasmana. 

''Mlađe kadetkinje Iva Marić i Jelena Ćeško nastavljaju dominirati svojom kategorijom. Nakon što su eliminirale protivnice svaka sa svoje strane ždrijeba, susrele su se u finalu, te je Iva Marić osvojila zlato a Jelena Ćeško srebro. Također želim istaknuti zlatne sestre Ivu i Anu Grbešić. Nakon što su se okitile zlatnim medaljama na nedavno održanom Prvenstvu Federacije BiH i Kupu BiH, i na Ilidži su bile najbolje u svojim kategorijama. Vrtićanci su opet pokazali da se bore kao veliki, te su Niko Krešić, Gabriel Ćeško i Marko Bevanda uvjerljivim pobjedama došli do zlata. Konkurenciju smo pomeli i na disciplini kick za najmlađe te su Mate Bandić, Doris Zlomislić i Lea Krešić uz puno pobjeda došli do najsjajnije medalje.“ dodala je trenerica Klaudia Marić.

Treneri Klaudia Marić i Boris Knezović vodili su ekipu na Ilidžu. 

Taekwondo klub Cro Star je nedavno proslavio svoj 19. rođendan, te se povodom rođendana organiziralo natjecanje u crtežima. Jako puno članova je predalo svoje radove a pobijedio je David Ilić, koji je potom i prigodno nagrađen. 

Foto: Cro Star / Filip Vidačak
Kopirati
Drag cursor here to close