Reketi i dalje lete

I Brooksby zamalo pogodio skupljača loptica

U meču prvog kola, mladi američki tenisač je u ljutnji bacio bacio reket, koji se odbio od terena i umalo pogodio skupljača loptica. Što bi se i dogodilo da se potonji nije na vrijeme izmakao podižući noge u zrak.
Sport / Ostali sportovi | 25. 03. 2022. u 14:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jensona Brooksbyja smo bolje (po rezultatima) upoznali prošle godine na US Openu, kada se probio do osmine finala. Ove godine je došao u osmine finale tek završenog Indian Wellsa. Prije toga je izgubio u dva seta finale Dallasa. Sada je pažnju na sebe skrenuo bacanjem reketa. Nešto slično poput Kyrgiosa u Indian Wellsu. Samo je sreća i činjenica da je pratio dešavanje na terenu nakon poena, spasila skupljača loptica.

U meču prvog kola, mladi američki tenisač je u ljutnji bacio bacio reket, koji se odbio od terena i umalo pogodio skupljača loptica. Što bi se i dogodilo da se potonji nije na vrijeme izmakao podižući noge u zrak. Brooksby je ostao na terenu, nije diskvalificiran, a sudac je svoju odluku pravdao činjenicom da Brooksby nije imao namjeru pogoditi ga. Coria je tražio diskvalifikaciju, kasnije je rekao:

"Da sam ja ili neki drugi latino učinio ovo, bio bih izbačen na tri mjeseca", kratko je prokomntirao dešavanja na terenu Argentinac.

Ono što je zabrinjavajuće jeste da reketi u posljednje vrijeme lete na sve strane i tenisači postaju sve nervozniji. Zverev je u Acapulcu reketom mlatio po sudačkom stolcu. Nijemac je dobio provizornu suspenziju, s rokom kušnje na godinu dana. Kyrgios je očekivano ludovao u Indian Wellsu, u Miamiju nije samo bacao reket Jenson, napravio je to i Jordan Thompson. I za sada još uvijek nije nitko pogođen, ali ako se ovako nastavi pitanje je samo tko me će se dogoditi "slučaj Đoković" sa US Opena.

Kopirati
Drag cursor here to close