Redizajn druge momčadi Red Bulla

Hugo Boss preuzima Alpha Tauri

"Ako se dogovor postigne, tim bi vjerojatno počeo kao Hugo Boss Bulls Racing", rekao je Marko.
Sport / Ostali sportovi | 04. 08. 2023. u 17:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Momčad Alpha Taurija bi u narednom periodu trebala dobiti novog sponzora, vodstvo Red Bulla planira velika ulaganja. Uz prosječnu vrijednost tima Formule 1 koja dostiže 1,88 milijardi američkih dolara, prilike za sponzorstvo nikada nisu bile plodonosnije u Formuli 1.

Kao rezultat toga, Red Bull po prvi put razmatra ugovor za svoj Alpha Tauri tim. Red Bull ostaje posvećen zadržavanju dva tima u Formuli 1, s tim da je gigant energetskih pića već odbio ponudu veću od milijardu dolara za Alpha Tauri. Koji bi prvo trebao dobiti novog direktora Laurenta Mekiesa koji dolazi iz Ferrarija.

Prema pisanju Autosporta, Mekies će do kraja godine biti u periodu mirovanja, što je posljedica dogovora Ferrarija i Red Bulla, prije nego što krene s radom u novoj momčadi od prvoga dana 2024.

Navodno je modni brend Hugo Boss jako zainteresiran za preuzimanje Alpha Taurija, iako je veliki brend prisutan u Formuli 1 preko Aston Martina. Dr Helmut Marko je već otkrio da će momčad iz Faenze dobiti potpuno novo ime za 2024. godinu.

"Ako se dogovor postigne, tim bi vjerojatno počeo kao Hugo Boss Bulls Racing", rekao je Marko. 

Kopirati
Drag cursor here to close