Pred večerašnju borbu

Hrgović: Nokautirat ću ga lijevim krošeom!

Ova borba mi znači sve, moram pobijediti i nadam se da ću to sutra i učiniti. Očekujem dobru borbu, on također zna što donosi pobjeda i vjerojatno će biti ‘gladan‘ pobjede", poručio je Hrgović.
Sport / Ostali sportovi | 12. 08. 2023. u 09:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon duže vremena Filip Hrgović je ponovo u ringu. Po prvi put nastupa u Engleskoj, u boksačkoj priredbi koja je čak bila pod upitnikom. Protivnik je baš kao i Hrgović, neporažen, Australac Demsey McKean, što svakako predstavlja veliki izazov u karijeri za hrvatskog boksača.

Hrgović je u posljednjoj borbi savladao Zhilei Zhang, dok je Australac sredio Patricka Kortea. Za razliku od Hrgovića, McKean je već jednom boksao u O2 Areni, prošle godine. Hrgović je protiv Kineza Zhanga imao velikih problema koji boksa u kontragardu, baš kao i McKean. Filip je još uvijek IBF-ov obavezni izazivač.

"Oni su uvijek nezgodni, lakše je boriti se s protivnicima koji boksaju u ortodoksnom gardu, ali za svakog borca uvijek postoji način i taktika. Sparirao sam s boksačima koji su također kontragard, imamo taktiku za "southpaw", a i bit će mi lakše jer je on već drugi takav u nizu. Osjećam se dobro, sretan sam što sam ovdje, jedva čekam sutrašnji meč i nadam se da ću, uz Božju pomoć, odnijeti pobjedu i napasti svjetsku titulu. To je velika motivacija za mene. Ova borba mi znači sve, moram pobijediti i nadam se da ću to sutra i učiniti. Očekujem dobru borbu, on također zna što donosi pobjeda i vjerojatno će biti gladan pobjede", poručio je Hrgović.

Kopirati
Drag cursor here to close