Borba protiv neporaženog

Filip Hrgović: "Spreman sam za rock'n'roll''

''Jako sam uzbuđen što sam jednu borbu udaljen od napada na pojas. Spreman sam za rock'n'roll'', poručio je Hrga.
Sport / Ostali sportovi | 10. 08. 2023. u 12:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski teškaš Filip Hrgović ove se subote nakon 22 sata u londonskog O2 Areni bori protiv Demseyja McKeana. Riječ je o dosad neporaženog boksaču iz Australije koji će pokušati zaustaviti Filipov put prema borbi za IBF-ov pojas.

Njih dvojica u ring će prije glavnih zvijezda večeri, Anthonyja Joshue i Roberta Heleniusa, prenosi Gol.hr

Na press-konferenciji uoči boksačkog spektakla Filip je bio odlično raspoložen, samouvjeren kao i uvijek. Između njega i borbe za IBF-ov pojas, kojeg zasad drži Oleksandr Usik, ne smije ništa stati.

''Jako sam uzbuđen što sam jednu borbu udaljen od napada na pojas. Spreman sam za rock'n'roll'', poručio je Hrga koji se nije borio godinu dana.

O toj borbi protiv Zhanga Zhileija i dalje se mnogi spore i vode rasprave. Filip je pobijedio tijesnom odlukom, a McKean mu je spočitnuo kako se radilo o kontroverznoj odluci sudaca.

''Tada sam izgledao dosta loše zbog svih okolnosti koje su utjecale na moj nastup. No nije to nije loše jer će me ljudi podcijeniti. Mogu imati samo koristiti od toga.''

Australac je također samouvjeren u nastup i pobjedu, ali Hrga mu je poručio:

''Jedno je imati samopouzdanje, a drugo imati halucinacije. Dokazat ću mu da sam bolji ove subote'', poručio je Hrgović.

Kopirati
Drag cursor here to close