Futsal

Hercegovina u generalci na Pecari poražena od Splita

Bila je to generalka protiv najtrofejnijeg futsal kluba u Hrvatskoj pred početak Prve futsal lige Federacije BiH u kojoj će novoosnovana Hercegovina prvi put nastupiti.
Sport / Ostali sportovi | 29. 10. 2019. u 08:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Malonogometni klub Hercegovina poražen je 2:4 od Futsal cluba Split u pripremnoj utakmici igranoj u ponedjeljak navečer u dvorani Pecara u Širokom Brijegu.

Bila je to generalka protiv najtrofejnijeg futsal kluba u Hrvatskoj pred početak Prve futsal lige Federacije BiH u kojoj će novoosnovana Hercegovina prvi put nastupiti.

Foto: Bljesak.info / MNK Hercegovina - FC Split

MNK Hercegovina je počeo u sastavu: Franjo Sesar, Ante Grbešić, Mario Mikulić Pavo, Marin Sesar i Tomislav Grbešić, a FC Split u sastavu: Nikola Čizmić, Božo Sučić, Jakov Hrstić, Toni Kirevski i Luka Tešija. Suci: Oliver Kožul i Tomislav Kraljević.

Video: MNK Hercegovina - FC Split

Za MNK Hercegovina još su igrali: Ivan Bondža, Vinko Zadro, Ante Ljubić, Goran Marušić, Pero Marušić, Marko Zlopaša, Žarko Marušić, Bernard Glavina, Ivan Vukoja. Trener dr. Marin Ćorluka.

Foto: Bljesak.info / MNK Hercegovina - FC Split

Golove za FC Split postigli su Luka Tešija u 7. i 26. minuti, Jefferson u 31. minuti i Gruđanin Amte Ćorluka u 36. minuti, a za MNK Hercegovina Ivan Bondža u 35. minuti i Ivan Vukoja u 39. minuti.

Inače, u prvom kolu Prve futsal lige FBiH MNK Hercegovina će 3. studenog u Cazinu igrati protiv MNK Bubamare dok će u 2. kolu, 10. studenog, na Pecari dočekati MNK Mostarske kiše.

Foto: Bljesak.info / MNK Hercegovina - FC Split

Podsjećamo, Malonogometni klub Hercegovina osnovan je u svibnju 2019. godine u Širokom Brijegu kao jedini malonogometni klub u Županiji Zapadnohercegovačkoj. Na Utemeljiteljskoj Skupštini kluba za predsjednika je izabran Ivan Zeljko iz Širokog Brijega, a za potpredsjednika Marin Ćorluka iz Gruda.

Foto: Bljesak.info / MNK Hercegovina - FC Split
Kopirati
Drag cursor here to close