Karate klub Hercegovina

Hercegovački karataši obranili naslov prvaka Hrvatske

Sport / Ostali sportovi | 18. 12. 2017. u 16:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muška seniorska ekipa karate kluba Hercegovina iz Zagreba na Prvenstvu Hrvatske održanom u nedjelju u Zagrebu uspješno je obranila titulu prvaka. 

Djelomično  pomlađena ekipa u sastavu: I. Kvesić, A. Kvesić, I. Martinac, M. Logarušić, T. Fajerbach, S. Bešenić i G. Hrkać, osvojila zlato dominantnim nastupom i na kraju finalnom pobjedom 3:0 protiv ekipe Hrvatskog Dragovoljca. Ovo je već treći naslov muškoj ekipi u posljednje četiri godine.

Uspješne su bile i obje ženske ekipe koje su osvojile brončanu medalju. Ekipa 1.: K. Jeličić, K. Bilić, D. Gagula i AM. Križan došla je do bronce pobjedom protiv ekipe Virovitice, dok je ekipa 2. - L. Ružaj, L. Čatlak i T. Marić u borbi za broncu savladala ekipu Studenta, navode u priopćenju.

Ovakvi završetkom sezone, tvrde, iznimno mogu biti zadovoljni i ponosni glavni trener D. Vučić te treneri Vujičić, Bešenić i Vučić.

''Sada slijedi kratak blagdanski predah od natjecanja, a nakon pauze već u siječnju kreću kvalifikacije na Olimpijske igre, koje započinju turnirom u Parizu'', navode u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close