Novo zlato za SAD

Hall najbolji u slobodnom skijanju disciplina slopestyle

Danas je Hall osvojio je naslov olimpijskog pobjednika u slobodnom skijanju u disciplini slopestyle na ZOI u Pekingu ispred sunarodnjaka Nicholasa Goeppera (27) i Šveđanina Jespera Tjadera (27).
Sport / Ostali sportovi | 16. 02. 2022. u 09:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Nadam se da ću moći isprobati nešto što će sudije smatrati jedinstvenim i u čemu uživam. Sve dok je to zabavno raditi, na kraju krajeva, to je razlog zašto svi ovo radimo" reći će Alexander Hall koji je u Pekingu ostvario najbolji rezultat karijere.

Danas je Hall osvojio je naslov olimpijskog pobjednika u slobodnom skijanju u disciplini slopestyle na ZOI u Pekingu ispred sunarodnjaka Nicholasa Goeppera (27) i Šveđanina Jespera Tjadera (27). Hall je u prvoj finalnoj seriji ostvario 90.01 bodova što nitko od njegovih konkurenata više nije uspio nadmašiti. Goepper je do svoje treće olimpijske medalje, bio je brončani u Sočiju 2014. te srebrni u Pjongčangu 2018., stigao sa 86.48 bodova, dok je Tjader za svoju najbolju izvedbu dobio 85.35 bodova.

"To je definitivno bio najbolji slopestyle nastup koji sam ikada odradio, uglavnom zato što je utjelovio sve što volim u skijanju i načinu na koji pristupam skijanju i nisam odustao od toga da pokušam i možda dobijem više bodova ili tako nešto", rekao je Hall.

 

Kopirati
Drag cursor here to close