Cro Star

Godina iza mostarskih teakwondaša: 200 medalja i 13 pehara

Nagrađeni su i sportaši, koji su kroz cijelu godinu imali 100% učinak na turnirima
Sport / Ostali sportovi | 22. 12. 2019. u 09:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Cro Star 2019.

Mostarski taekwondo klub Cro Star, koji vodi trenerica Klaudia Marić, imao je jako uspješnu godinu, i to je 17. godina od osnutka kluba.

Natjecatelji Cro Stara aktivno su nastupali na turnirima u državi i inozemstvu i osvojili oko 200 medalja, 13 ekipnih pehara a sedam Mostaraca je proglašeno najboljim natjecateljima turnira.

U klubu je održana svečanost dodjele nagrada najuspješnijim sportašima, pa su prvo nagrađeni osvajači medalja s državnog prvenstva, federalnog prvenstva i prvenstva Herceg Bosne, a potom su nagrađeni najbolji sportaši po uzrastima, priopćeno je iz Cro Stara.

Najbolji dječak u kicku je David Rezo, najbolja djevojčica u kicku Doris Zlomislić, najbolji vrtićanac David Rezo, vrtićanka Lana Šunjić. Najbolji mlađi kadet je Antonio Rezo, a mlađa kadetkinja Nika Šunjić, dok je najbolji kadet Matej Vidačak, junior Denis Dujmović te najbolja formašica Iva Grbešić.

Dodijeljene su i dvije posebne nagrade i to za najveći broj nastupa Damiru Ćubeli i za najveći broj pobjeda Antoniju Rezo.

Nagrađeni su i sportaši, koji su kroz cijelu godinu imali 100% učinak na turnirima. Trenerica Klaudia Marić nagradila je i trenere kluba Borisa Knezovića i Tea Jergovića, i zahvalila se svim roditeljima na potpori.

U klubu je održano i polaganje za učeničke pojaseve, a 44 kandidata su stekla svoje novo zvanje.

  • VIŠI BIJELI POJAS: Ante Milićević, Lea Krešić, Martina Beljo, Petar Beljo, Sara Bošnjak, Luka Bošnjak, Marko Čuljak, Luka Čuljak, Marko Janeš, Ana Grbešić, Jana Krtalić, Klara Zeljko, Matej Šunjić, Sunčica Lasić, Dominik Baković, Lara Baković, Ivana Bušić, Anđela Glibić, Adam Glibić, Nikolina Šagolj, Klara Penavić, Ivano Kolobarić
  • NIŽI ŽUTI POJAS: Marko Bevanda, Ivano Skoko, Ema Prusina, Ela Prusina, Leonarda Šunje, Gabrijela Šunje
  • VIŠI ŽUTI POJAS: Romano Blažević, Matej Zelenika, Adrian Marinović, Iva Šunjić, David Rezo, Mihaila Komlen, Ena Pudar, Luka Pudar
  • NIŽI ZELENI POJAS: Lana Šunjić, Filip Bogadi, Luka Ivanković
  • VIŠI ZELENI POJAS: Filip Vidačak, Emilija Dolić, Mate Bandić
  • NIŽI PLAVI POJAS: Fran Bogadi
  • NIŽI CRVENI POJAS: Josip Bevanda

Pored redovnih klupskih aktivnosti Cro Star je organizirao i planinarenje na Planinicu, na kojem je sudjelovalo 36 djece i roditelja iz kluba s ciljem poticanja na zdrav život i rekreaciju.

Roditelji inače imaju mogućnost rekreiranja u klubu za vrijeme treninga njihove djece, što je roditeljima velika pogodnost. Na ove treninge se nisu uključili samo roditelji kluba nego i inače odrasli, koji žele učiniti nešto za svoje zdravlje.

Trenerica Klaudia Marić organizira mnoštvo zabavnih aktivnosti tijekom cijele godine: izbor za najbolji crtež, izbor najbolje maske, Uskrsni turnir, klupski supertalent, turnir u stolnom nogometu, karting utrku, klupsku olimpijadu, odlazak u kino i slično.

''Priveli smo još jednu uspješnu godinu kraju. Prezadovoljna sam rezultatima naše ekipe. Imamo i vrlo dobar podmladak, a upisalo se jako puno novih članova, od kojih neki već sada pokazuju potencijal za borbu. U 2020. godinu ulazimo s dosta novih planova i noviteta'', kazala je trenerica Klaudia Marić, stoji u priopćenju kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close