Judo klub Neretva

Gabrijela Previšić izdominirala na Kupu Berkovića

Mostarska Neretva povela je ukupno 13 svojih najmlađih galebica i galebova na ovaj turnir, a u Mostar su se vratili sa 8 osvojenih medalja, 3 peta i 2 sedma mjesta.
Sport / Ostali sportovi | 30. 05. 2022. u 12:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda mladi judaši Neretve nastupili su na 10. Međunarodnom judo turniru ''Kup Berkovića'' u Berkovićima. Turnir je okupio preko 400 natjecatelja iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore iz 35 judo klubova.

Mostarska Neretva povela je ukupno 13 svojih najmlađih galebica i galebova na ovaj turnir, a u Mostar su se vratili sa 8 osvojenih medalja, 3 peta i 2 sedma mjesta. Obzirom da odavno nisu imali nastup na nekom natjecanju i da je nekima ovo bio prvi nastup, jako smo zadovoljni postignutim rezultatima.

Zlatnu medalju osvojila je Gabrijela Previšić, koja je ovoga puta sve svoje protivnice pobijedila sa maksimalnim brojem bodova. Srebrenim odličjem okitile su se Nika Ćurić i Jelena Ćeško koje su imale samo jedan poraz i sve pobjede, dok su brončane medalje osvojili: Marko Ćurić, Gabriel Aleksandar Ćeško, Leona Puce i  Danis Gološ.

Peta mjesta ovoga puta osvojili  su Ivano Doko, Karlo Marić i Dani Hadžić, dok su sedmo mjesto zauzeli Josip Ćavar i David Baletić.

Kopirati
Drag cursor here to close