Gust natjecateljski raspored

Gabrijela Begić iz Karate kluba Široki osvojila zlato na jakom turniru

Gabrijela Begić je na jakom turniru u Ilidži, na turniru na kojem je nastupilo preko 1.200 natjecatelja u kategoriji U-21, osvojila zlatnu medalju.
Sport / Ostali sportovi | 11. 03. 2018. u 09:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Članovi Karate kluba Široki ovu subotu su imali gust natjecateljski raspored, a njihovi borci su nastupili na Prvenstvu Hrvatske u Zagrebu, nastup s hrvatskom reprezentacijom u Bratislavi te turnir u Ilidži.

Kristian Kolobarić i Tvrtko Bazina nastupili su na Seniorskom prvenstvu Hrvatske tu su osvojili brončanu medalju. Njih dvojica nastupala su ispred Karate kluba Hrvatski dragovoljac, čiji je glavni trener Ante Čutura.

Gabrijela Begić je na jakom turniru u Ilidži, na turniru na kojem je nastupilo preko 1.200 natjecatelja u kategoriji U-21, osvojila zlatnu medalju. Ovo natjecanje je za Gabrijelu bitno zbog skorog Državnog prvenstva BiH krajem mjeseca ožujka.

Petra Zeljko je nastupila s hrvatskom reprezentacijom na natjecanju u Bratislavi, iako je odlično radila, ovaj put nije uspjela doći do medalje.

''Važno je naglasiti da svi osvajači žive i treniraju u Širokom Brijegu'', ističu iz Karate kluba Široki koji djeluje 20 godina.

Kopirati
Drag cursor here to close