Nakon meča

Fury pjevao, Wilder završio u bolnici

''Čestitke Deontayu Wilderu. Večeras je pokazao srce prvaka. Pogodio sam ga s čistom desnicom i srušio, ali se on vratio na noge. On je ratnik i vratit će se''
Sport / Ostali sportovi | 23. 02. 2020. u 11:51 Feđa IBRULJ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kladioničari su bili poprilično podijeljeni par dana prije velikog okršaja. Tako su jedni prednost dali Furyju (1.77 - 1.91), drugi Wilderu (1.80 - 2.05), dok su treći bili neodlučni (1.91 - 1.91). Nekako realno, ali u ringu je ovaj put očito bila neka druga priča. Kao da Deontaya Wildera tamo uopće nije bilo. Prema službenim sudačkim karticama koje su procurile u javnost. Samo jedan sudac je "Brončanom bombarderu" dao jednu rundu. I to je ukupno gledajući bilo sve što se tiče Wildera. Prije prekida borbe, nakon šest cijelih rundi situacija je bila sljedeća: 59-52, 58-53 i 59-52 u korist Tysonu Furyja.

''Čestitke Deontayu Wilderu. Večeras je pokazao srce prvaka. Pogodio sam ga s čistom desnicom i srušio, ali se on vratio na noge. On je ratnik i vratit će se. On će ponovno postati prvak. Ali reći ću vam sada, kralj se vratio na tron! I rekao sam svima da su ću se vratiti na tron. Ja sam čovjek od riječi.Rekao sam Wilderu, njegovom timu kako sam trenirao za nokaut, pričao je nakon meča Fury pa nastavio:

''Ljudi me otpisuju, gledaju u moj debeli trbuh i ćelavu glavu i misle da se ne mogu boriti. Ja vjerujem da će Wilder tražiti novu, treću borbu, on je ratnik neće se pomiriti s porazom, a ja ću čekati, poručio je Fury. Britanac je naravno, u svom stilu ponudio show pjevajući pjesmu "American Pie".

Video: Tyson Fury sings 

Za razliku od Furyja koji je bio raspjevan, Wilder je završio u bolnici. Iako je njegova prva reakcija bila kako može, kako govori ljudima u svom kutu kako je spreman za dalje, njihov ručnik u ringu je rekao sve. Wilder nije mogao nastaviti meč, Wilder je bio razbijen.

''Moj kut je ubacio ručnik, ali htio sam da me puste da izađem na štitu, jer sam ratnik. Puno se toga događalo uoči ove borbe. Moja noga je već bila oslabljena zbog drugih stvari, ali nemam ispriku. Vratit ću se jači, poručio je "Brončani bombarder". Prema posljednjim informacijama Wilder je nedugo nakon završetka meča prevezen u bolnicu. Dijelom što zbog udaraca koje je zaradio tijekom borbe, ali i neugodne povrede uha, što su potvrdili dijelovi snimka nakon meča.

Video: [BREAKING NEWS] Deontay Wilder getting ear stitched,will be taken to hospital for tests

 

Kopirati
Drag cursor here to close