Interesira ga tenis, prati rezultate....

Federer: Možda jednog dana budem komentator

"Najviše me iznenadilo koliko sam bio zainteresiran za rezultate. Ne gledam puno utakmica, ali sažeci me jako zanimaju. Provjeravam rezultate tri ili četiri puta dnevno. Drago mi je da me tenis i dalje toliko zanima, ali igram samo s djecom.
Sport / Ostali sportovi | 22. 06. 2023. u 15:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Roger Federer kaže da je sam sebe iznenadio koliko ga teniski rezultati zanimaju i nakon završetka karijere, ali da sada igra samo s djecom.

"Da mi je tijelo u top formi, vjerojatno bih odradio nekoliko egzibicija. I dalje idem u teretanu četiri-pet puta tjedno i pokušavam vratiti tijelo u formu, oporaviti koljeno. Zato se ne osjećam kao da mi nešto nedostaje", kaže Federer i dodaje:

"Najviše me iznenadilo koliko sam bio zainteresiran za rezultate. Ne gledam puno mečeva, ali sažeci me jako zanimaju. Provjeravam rezultate tri ili četiri puta dnevno. Drago mi je da me tenis i dalje toliko zanima, ali igram samo s djecom. Još nisam dogovorio s prijateljima da igram, ali često sam na terenu s djecom, volim to."

Federer se dotaknuo i kako provodi puno više slobodnog vremena.

"Drugačije provodim vrijeme s obitelji. Prije sam uvijek bio sa svojom obitelji, ali to je logistički bio ogroman zadatak. Sada sam opušteniji jer znam da imam više dana, više vremena. Najviše uživam i u skijanju – zadnji put sam bio 2008. godine, nakon čega sam dobio mononukleozu".

A hoćemo li u ulozi komentatora vidjeti Rogera – osvajača 20 Grand Slam naslova?

“Prvo sam mislio da bi bilo super komentirati utakmice igrača protiv kojih sam igrao jer ih najbolje poznajem, ali smatrao sam da nije u redu postati komentator u godini nakon mog umirovljenja. Možda ću to učiniti jednog dana, možda nikad”, zaključuje Federer.

Kopirati
Drag cursor here to close