Knjiga koja nudi puno toga

Federerov Effect

"Kada vidite s koliko detalja trenira i zbog čega je bio toliko dobar i zbog čega kod njega izgleda sve toliko jednostavno", objašnjeno je u knjizi.
Sport / Ostali sportovi | 15. 05. 2023. u 12:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Simon Cambers i Simon Graf su autori knjige o Rogeru Federeru i njegovom utjecaju na tenis. Knjiga se zove "The Roger Federer Effect" a nešto iz te knjige objavio je Cambers na Twitteru. On je između ostalog objasnio da nisu istinite tvrdnje da je Federer bio previše talentiran i da nije morao mnogo da trenira kako bi bio najbolji.

"Bilo je nekoliko smiješnih situacija, ali čim je loptica ušla na teren više nije bilo šale i 100 posto je bio fokusiran samo na igru. Sjećam se da je jednom prilikom Corentin Moutet na sparingu, francuski tenisač, udarao lopticu veoma loše, a s njim je bio još jedan francuski igrač. Nisu se šalili već su jednostavno igrali loše. Roger je poludio i počeo da viče:

"Ovo nije dovoljno dobro, ovdje smo da igramo'".

"Održao im je lekciju i na dobar način utjecao na njih i motivirao ih da ispravno rade. Svaki servis je imao svrhu i bio je blizu linije. Kada vidite s koliko detalja trenira i zbog čega je bio toliko dobar i zbog čega kod njega izgleda sve toliko jednostavno", objašnjeno je u knjizi.

Kopirati
Drag cursor here to close