Zabavno natjecanje

Family kick 2023. u Mostaru: Nastupilo 60 roditelja i djece

''Ekipe su se sastojale od djeteta sa svojim roditeljem a ždrijebanje parova smo uradili tako što su djeca vrtila kolo sreće'' objasnila je trenerica Klaudia Marić.
Sport / Ostali sportovi | 30. 06. 2023. u 20:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski taekwondo klub Cro Star i dalje aktivno trenira.

U petak 30. lipnja su u klupskoj dvorani treneri Klaudia Marić i Boris Knezović održali Family kick 2023. na kojem je nastupilo oko 60 roditelja i djece. Natjecanje se sastojalo od zabavnih poligona i od natjecanja u kicku.

Ljubav prema sportu kroz zabavna natjecanja

''Ovakva druženja s roditeljima imali smo i prije. Ovaj put smo očekivali manji odaziv jer su već počeli godišnji odmori ali oko 60 roditelja i djece je nastupilo pa je to bio pravi turnir. Ekipe su se sastojale od djeteta sa svojim roditeljem a ždrijebanje parova smo uradili tako što su djeca vrtila kolo sreće'' objasnila je trenerica Klaudia Marić.

Nakon skupljanja bodova u poligonima i natjecanja u kicku prvo mjesto je zauzeo Niko Krešić s tatom, na drugom mjestu je bio Marko Bevanda s tatom a za dva treća mjesta su se izborili Petar Šimun Zovko s mamom i David Cvitković s tatom. Pored ovih spomenutih pobjednika i svi ostali koji su nastupili dobili su medalju za sudjelovanje kao uspomenu na ovo druženje.

''Ovakvim aktivnostima želimo potaknuti sve, i djecu i njihove roditelje, na zdrav način života i naravno usaditi im ljubav prema sportu i općenito tjelovježbi. Zato u našem klubu nudimo i rekreaciju za odrasle, koja nije samo za roditelje kluba ali roditelji imaju mogućnost trenirati u istom terminu sa svojom djecom a imaju i veliku pogodnost prilikom plaćanja'', rekla je trenerica Klaudia Marić.

Zdrava prehrana

U sklopu klupskih aktivnosti usmjerenih na zdrav način života treneri kluba su nedavno organizirali predavanje o zdravoj prehrani koje je u klupskim prostorijama održala nutricionistica Nevena Pandža.

Tijekom kratkog ljetnog raspusta Taekwondo klub Cro Star svake godine organizira zabavne aktivnosti s kojima želi potaknuti članove kluba i njihove roditelje da provedu što više vremena u prirodi a što manje uz mobitele.

''Naš trener Teo Jergović je aktivni planinar pa nam on tijekom ljeta organizira planinarenje na rutama koje su prilagođene i onima koji nisu u najboljoj kondiciji. Pored toga svako ljeto idemo na kanu turu na Trebižat a imamo i još drugih planiranih aktivnosti.“ dodala je trenerica Klaudia Marić.

Rekreacija za odrasle se prošli tjedan raspustila na ljetni raspust ali treninzi za djecu i dalje traju. Pored planiranih turnira klub će organizirati i polaganje za učeničke pojaseve, priopćeno je iz  Taekwondo kluba Cro Star.

Kopirati
Drag cursor here to close