Veliko iznenađenje

Edwards brutalno sredio Usmana

Usman je napravio grešku jer se išao "tući"na nogama a imao je dobivenu borbu, a direktom je Edwards natjerao Usmana da nagne glavu u stranu. Nagnuo ju je točno na Leonov "high kick" i Edwards je novi prvak!
Sport / Ostali sportovi | 21. 08. 2022. u 11:08 Bljesak.info/Fightsite.hr

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovaj UFC-ov event će ostati zapamćen po brutalnom finišu Leona Edwardsa nad dosadašnjim prvakom i prvim ‘pound-for-pound‘ borcem svijeta, Kamaruom Usmanom. Naime, u posljednjoj rundi borbe Edwards je brutalno ‘high kickom‘ nokautirao Usmana i postao novi prvak velter kategorije!

Usman je bio dosta agresivan cijelu borbu i vršio je veliki pritisak na Edwardsa. Pogađao je Usman kombinacije u glavu i tijelo, na što je Edwards odlično kontrirao. Međutim, Usmanovi udarci su ipak bili konkretniji sa više štete.

Usman je ostvario i prvo rušenje ne bi li testirao Edwardsovu kondiciju, a u trećoj je rundi ponovno uspio rušiti i kontrolirati Edwardsa. Na svaki pokušaj ustajanja Usman bi ga kaznio laktovima, a tako je izgledala i cijela borba.

Onda je došla famozna peta runda, a Edwardsu su u kutu rekli da ide na sve ili ništa. Edwards je uistinu išao na sve ili ništa i u petoj je rundi nokautirao prvaka! Usman je napravio grešku jer se išao "tući" na nogama a imao je dobivenu borbu, a direktom je Edwards natjerao Usmana da nagne glavu u stranu. Nagnuo ju je točno na Leonov "high kick" i Edwards je novi prvak!

Kopirati
Drag cursor here to close