Najavljujemo

Iron Puki za WBC titulu borit će se protiv turskog boksača Özcana Çetinkaya

Puhalu će ovo biti 15. profesionalni meč. Posljednji je imao 14. listopada u Ljubljani, kada je nokautom pobijedio Adama Gyorkosa.
Sport / Ostali sportovi | 11. 12. 2017. u 10:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Naš uspješni boksač Edin Puhalo alias Iron Puki u Sarajevu, u svom kampu Iron Puki Boxing, na čelu sa trenerom Narcisom Kalajdžićem završava pripreme za meč za WBC titulu koji će biti održan u petak, 15. prosinca, u njemačkom gradu Furth im Wald.

Puhalo je u studenom dobio poziv da se bori za prvaka Mediterana u najjačoj svjetskoj asocijaciji WBC, a protivnik će mu biti iskusni turski bokser Özcan Çetinkay.

Foto: PR / Edin Puhalo alias Iron Puki

''Drago mi je što sam dobio priliku da se borim za titulu prvaka, a ovo će za mene sigurno biti najveći izazov u karijeri. Moj protivnik je dobro rangiran, čak bolje od mene, a koliko je kvalitetan potvrđuje činjenica da je u karijeri boksao sa najboljim svjetskim bokserima, kao i aktualnim prvacima Mairisom Breidisom, Manuelom Carom, Aleksandrom Ustinovom, Huan Carlos Gomezom... On ima 27 pobjeda, dosta je iskusan i kvalitetan bokser. Naporno sam trenirao i spremam se za ovaj meč karijere. Spreman sam da pokušam da osvojim titulu WBC prvaka po prvi put u povijesti BiH, što do sada nitko nije uspio'', kaže Iron Puki.

Ističe kako veliku podršku i zasluge njegovog menadžera Dalibora Bana, koji je sve organizirao i koji vodi njegovu karijeru u profesionalnom boksu.

Podsjetimo, Puhalu će ovo biti 15. profesionalni meč. Posljednji je imao 14. listopada u Ljubljani, kada je nokautom pobijedio Adama Gyorkosa i na taj način dobio priliku za borbu za WBC titulu.

Kopirati
Drag cursor here to close