Krajinović bolji u dva seta

Džumhur zaustavljen u četvrtfinalu Montpelliera

Džumhur je trenutačno 152. igrač svijeta, na putu do četvrtfinale je eliminirao Slovaka Molcana u dva seta, te Gruzijca Basilashvilija u tri. Prije toga je morao proći dva kola kvalifikacija.
Sport / Ostali sportovi | 04. 02. 2022. u 18:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednji put je Damir Džumhur igrao četvrtfinale na ATP turniru u Zhuhaiju 2019. godine, nakon duže pauze ovog tjedna u Montpellieru se probio među osam. Međutim, dalje nije prošao. Prvi set je ponudio dosta uzbuđenja, preokreta, jer je Filip Krajinović, peti nositelj na turniru krenuo sa breakom prednosti 2:0.

Damir je vratio izgubljeni servis za 2:2, čak je stigao do novog breaka za 3:4, ali ovaj put on nije sačuvao svoju prednost. Na kraju je Krajinović napravio preokret i uzeo taj prvi set 7:5 nakon skoro sat vremena igre. Damir je imao pet break lopti, iskoristio je dvije, Krajinović jednu više.

Drugi je set bio otvoren do 2:2, nakon čega je Krajinović uzeo dva Damirova servisa za konačnih 7:5, 6:2. Džumhur je trenutačno 152. igrač svijeta, na putu do četvrtfinale je eliminirao Slovaka Molcana u dva seta, te Gruzijca Basilashvilija u tri. Prije toga je morao proći dva kola kvalifikacija.

Kopirati
Drag cursor here to close