Hercegovina Tour

Šimunović i Rogić osvojili Mostar Doubles 2021.

Dubravko Šimunović i Mirko Rogić su osvajači ovogodišnjeg izdanja "Mostar Doubles 2021" teniskog turnira parova iz serije Hercegovina Toura
Sport / Ostali sportovi | 12. 03. 2021. u 11:04 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U proteklom tjednu u organizaciji Tenis Kluba Mostar održavao se turnir parova iz kalendara Hercegovina Toura.

Turnir "Mostar Doubles 2021" se igrao na zemljanoj podlogi na terenima TC Mostar uz sudjelovanje 30 ponajboljih tenisača iz Hercegovine.

U turniru su nastupili igrači s cijelog područja Hercegovine, i to iz Mostara, Širokog Brijega, Čapljine, Ljubuškog, Neuma, Međugorja, odnosno ukupno 30 igrača.

Foto: Bljesak.info / Mostar Doubles 2021

Nakon mnoštva uzbudljivim mečeva do finala su se probili domaći par Šimunović/Rogić i međugorska kombinacija Dodig/Vučić.

Šimunović/Rogić su u polufinalnom dvoboju u gustom meču pobijedili kombinaciju Sentić/Marković sa 7:5 6:4 dok su Dodig/Vučić s uvjerljivih 6:1 6:2 pobijedili Vujinovića i Džaića.

U uzbudljivom finalnom meču nakon niza preokreta u prvom setu Šimunović/Rogić su opravdali ulogu prvih nositelja i odnose pobjedu u dva seta rezultatom 7:5 6:4.

Finale Mostar Doubles 2021:
Šimunović/Rogić vs Dodig/Vučić 7:5 6:4

Pobjednicima i finalistima su uručeni pehari i prikladne nagrade od organizatora TK Mostar.

Na ovogodišnjem izdanju viđen je kvalitetan tenis uz nekoliko izvrsnih i ujednačenih parova te mnoštvo neizvjesnih mečeva. Jedan od finalista Željko Dodig je brat proslavljenog međugorskog tenisača Ivana Dodiga, aktualnog osvajača Australian Opena u parovima.

Dubravko Šimunović je osvajanjem Mostar Doublesa 2021 izbio na prvo mjesto Hercegovina Toura čime "na kratko" prekida višegodišnju dominaciju Igora Muse.

Hercegovina Tour se nastavlja sredinom trećeg mjeseca single turnirom u Čitluku, Bobita Tenis Indoors.

"Hercegovina tour" je projekt koji radi na promociji rekreativnog tenisa u Hercegovini i široj regiji, organizaciji turnira te promociji tenisa kao sporta i zdravog načina života.

Prepozicije i kalendar Hercegovina Toura te najave i rezultati na službenoj stranici

https://www.instagram.com/stories/teniski.klub.mostar/2527267682850826522/?hl=en


Kopirati
Drag cursor here to close