Stolni tenis

Uspješan vikend za Stolnoteniski klub Mostar

Sport / Ostali sportovi | 22. 02. 2021. u 11:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / STK Mostar

U subotu 20.2. u Sarajevu je najmlađa ekipa STK Mostara u sastavu: Tino Vučić, Filip Lasić, Ivano Ljubić i Petar Prskalo odigrala 3.turnus Druge lige FBiH. Nažalost sva tri meča su izgubili, ali su pokazali da se na njih u budućnosti itekako može računati. Najmlađa su ekipa lige i polako stječu igračko iskustvo koje će kroz par godina doći na svoje.

Također, u subotu, u stolnoteniskoj dvorani na Rudniku, prvi tim u sastavu: Luka Matković, Adnan Šehić, Marko Vučijak, Filip Palameta i trener Toni Vranjić je zabilježio 2 vrlo važne pobjede. Prvo su s maksimalnih 4-0 pobijedili STK "Alađza" iz Sarajeva, te im se tako revanširali za jedini poraz ove sezone, zatim istim rezultatom pobijedili STK "Hašim-Spahić" iz Ilijaša, te se tako učvrstili na prvom mjestu Premijer lige BiH.

U nedjelju, u Jablanici je odigran 3.turnus Prve lige FBiH, gdje je drugi tim Stolnoteniskog kluba Mostar u sastavu: Marko Šimunović, Željko Mandić, Stjepan Palameta i trener/igrač Toni Vranjić zabilježio sve 3 pobjede i to s maksimalnih 3-0, te su tako se nakon odigrane polusezone preuzeli prvo mjesto Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.

Kopirati
Drag cursor here to close