Korak naprijed

Dračevice dobile betonski stol za stolni tenis

Članovi Udruženja Korak naprijed uz financijsku podršku Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica napravili stol za stolni tenis za svakodnevnu upotrebu.
Sport / Ostali sportovi | 18. 03. 2024. u 10:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U suradnji Udruženja Korak naprijed i Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica napravljen je betonski stol za stolni tenis u Sportsko rekreacijskom centru u Dračevicama.

Prvobitna zamisao jeste da se stol za stolni tenis može koristi svakodenevno, te je produkt te zamisli bila izgradnja stola za stolni tenis od betona koji će biti zaštićen od vanjskih utjecaja i stalno biti dostupan za igranje.

Igranjem stolnog tenisa poboljšava se brzina, okretnost i kordinacija uma i pokreta, također je je ovaj sport i aerobna vježba., tj vježba kojima se povećava rad srca, pluća i mišićnih stanica i poboljšava izdržljivot tijela.
Stolni tenis pomaže ojačati mišiće, a ne djeluje opterećujuće na zglobove poput drugih sportova, tako da je dobar za rekreaciju.

''Ovim projektom će se poboljšati ponuda u sportskom centru, te smo dobili još jedan sadržaj za rekreaciju. Cilj ovakvih projekata jeste svakako druženje omladine, bavljenje sportom i zdrav način života''. poručili su iz ovog udruženja.

 

 

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close