Perfekt Open

Dominacija Karate Kluba Zrinjski u Zenici

Zlatni su bili redom Anđela Ćorić, Rafaela Ćorić, Filip Mikulić, Antonio Palameta, Kristijan Palameta, Ivan Talić i Marija Mandić.
Sport / Ostali sportovi | 11. 09. 2023. u 15:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda natjecatelji Karate kluba Zrinjski iz Mostara nastupili su na iznimno jakom međunarodnom turniru PERFEKT OPEN koji se održao u Areni Zenica, a koji je brojio preko 730 natjecatelja iz 75 klubova koji su u Zenicu došli iz 3 različite države.

Zrinjevci su nastupili sa 13 natjecatelja i osvojili čak 12 medalja!

Zlatni su bili redom Anđela Ćorić, Rafaela Ćorić, Filip Mikulić, Antonio Palameta, Kristijan Palameta, Ivan Talić i Marija Mandić.

Srebrom su se morali zadovoljiti Patrik Bohm, Ivano Detki, Dora Rezić i Anđela Ćorić koja je nakon zlata u svojoj uzrasnoj kategoriji tijesno izgubila u finalu protiv starije djevojčice, dok je broncu sa sobom kući ponio Željko Martinović.

Od ukupno 75 klubova koji su nastupili na turniru, karate klub Zrinjski je zauzeo visoko 4. mjesto u ukupnom poretku te još jednom dokazao kvalitetan rad i napredak svojih natjecatelja.

Na turniru su klub predstavljali i naši suci Antonio Kožulj te europski karate sudac Emil Ćorić.

Sve ovo lijepa najava za 2. Zrinjski Karate Kup koji će se održati 30. rujna 2023. godine u Arena sport centru u Mostaru.

VAŽNA NAPOMENA: Karate klub Zrinjski vrši upis novih članova. Upis će se vršiti u "Dvorani ekonomske škole" (ulaz preko puta MUP-a) od 1. rujna 2023. – 31. listopada 2023. godine ponedjeljkom i četvrtkom od 18:45 – 19:45.

Za sve dodatne informacije potražite nas na Facebook stranici "Karate Klub Zrinjski Mostar" kao i na Instagram profilu karate.klub.zrinjski, te na broj telefona 063 – 332 – 055.

Kopirati
Drag cursor here to close