Nakon 15 godina

Đoković se razišao sa odanim suradnicima

"Da, promijenio sam dio tima, menadžeri Eduardo i Ellena, koji su bili uz mene više od 10 godina, više nisu sa mnom. Naravno, ostajemo prijatelji, ali profesionalno nam se razdvajaju putevi", kaže Novak.
Sport / Ostali sportovi | 02. 11. 2023. u 18:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već tijekom US Opena se pričalo o tome. Novak Đoković je odlučio napraviti određene promjene u svom stručnom stožeru. Nakon 15 godina je odlučio prekinuti suradnju sa svojim menadžerima, Eduardom Artaldijem i Elenom Capellaro.

Elena se bavila odnosima s javnošću i brinula o imidžu najboljeg srpskog tenisača. Prvi reket svijeta s njom je stupio u kontakt preko supruga Artaldija 2009. godine, kada je Đoković potpisao ugovor s poznatim talijanskim brendom "Sergio Tacchini" kojeg je tada zastupao Eduardo. I sam Novak je nakon prvog nastupa u Parizu pojasnio novinarima o čemu se radi.

"Da, promijenio sam dio tima, menadžeri Eduardo i Ellena, koji su bili uz mene više od 10 godina, više nisu sa mnom. Naravno, ostajemo prijatelji, ali profesionalno nam se razdvajaju putevi. Počinjem novo poglavlje, drugačiji pristup, to je početak, nije lak, bit će potrebni mjeseci da postavimo novi sustav, ali veselim se onome što dolazi. Neću ulaziti u razloge zašto smo se rastali, samo smo odlučili da nam se razdvoje putevi i to je to", dodao je Đoković.

Kopirati
Drag cursor here to close