Uskoro konačna odluka

Đoković prebačen u pritvor

Novak i njegov tim se, podsjetimo, sada pripremaju za ono što slijedi u subotu navečer od 23.30, a to je nastavak procesa pred Federalnim sudom u Melbourneu.
Sport / Ostali sportovi | 15. 01. 2022. u 08:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drama Novaka Đokovića ušla je u novi dana, a posljednje informacije pred suđenje na Federalnom sudu govore da je prvi tenisač svijeta prebačen u pritvor, odnosno u, kako su ga neki prozvali, "zloglasni hotel".

Dakle, isti onaj u kojem se nalazio i kada mu je prvi put ukinuta viza, piše Jutarnji list.

U međuvremenu se pojavila i prva fotografija Đokovića u trenucima dok su ga prevozile prema hotelu.

"Teniska zvijezda djelovala je smireno i staloženo, odjeven u zeleni donji dio trenirke i džemper s bijelom maskom na licu", opisuje The Age koji u istom tekstu navodi da je pred vratima hotela kampirala manja skupina pro-izbjegličkih prosvjednika.

Oni su, naime, s transparentima pozivali na puštanje tražitelja azila koji su zadržani u toj ustanovi.

Prosvjednici su se okupili i ispred Rod Laver Arene. Riječ je o, kako navodi The Age, antivakserima koji povikuju "oslobodite Novaka", "dajte mu da igra",...

Ranije tijekom dana, vozilo s Đokovićem napustilo je ured njegovih odvjetnika pod policijskom istragom.

Novak i njegov tim se, podsjetimo, sada pripremaju za ono što slijedi u subotu navečer od 23.30, a to je nastavak procesa pred Federalnim sudom u Melbourneu.

To bi, nagađa se, mogao biti posljednji sastanak ovog tipa nakon kojeg bismo trebali konačno saznati ostaje li ili ne srpski tenisač u Australiji.

Kopirati
Drag cursor here to close