Spreman pričati

Đoković prekida šutnju o deportaciji iz Australije

Đoković je dodao da će se obratiti medijima za sedam do deset dana sa svojom verzijom priče što se sve dogodilo u Australiji.
Sport / Ostali sportovi | 03. 02. 2022. u 13:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na sastanku s predsjednikom Srbije Aleksandarom Vučićem, srpski tenisač Novak Đoković je progovorio o deportaciji iz Australije koja mu nije dopustila ulazak u zemlju i nastup na Australian Openu.

"Za vrijeme nemilih događaja, iako sam bio u pritvoru, suočen s puno problema i izazova, nisam se osjećao usamljeno. Imao sam podršku obitelji, naroda, ljudi iz regije, svijeta, svi su mi pokušali olakšati boravak tamo. Boravak je bio neočekivan", rekao je Đoković.

Za kraj, Đoković je dodao da će se obratiti medijima za sedam do deset dana sa svojom verzijom priče što se sve dogodilo u Australiji, prenosi Nova.rs.

Inače, danas se u srpskim medijima pojavila informacija da je tužiteljstvo u Beogradu zaprimilo kaznenu prijavu koju je protiv nepoznate osobe podnio stanoviti "Budimir Grom" zbog krivotvorenja PCR testa kojeg je Đoković priložio u Australiji prilikom prijave za dobivanju vize.

Podsjetimo, Đoković je u Australiju htio ući necijepljen, ali pomoću izuzeća koje je trebao dobiti zbog toga što je nedavno prebolio COVID.

Tužiteljstvo u Beogradu je provelo sve provjere i zaključili su da su rezultati PCR testa Novaka Đokovića autentični.

Kopirati
Drag cursor here to close