Definitivno potvrđeno

Đoković odustao od ATP Kupa

Organizatori su sada i službeno potvrdili vijest da prvi reket svijeta ove godine neće igrati u Sydneyu.Srbiju će predstavljati Dušan Lajović, Filip Krajinović, Nikola Ćačić i Matej Sabanov.
Sport / Ostali sportovi | 29. 12. 2021. u 11:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri dana prije početka stigla je i zvanična potvrda. Novak Đoković neće igrati na ATP Kupu u Sydneyu.Organizatori su sada i službeno potvrdili vijest da prvi reket svijeta ove godine neće igrati u Sydneyu.Srbiju će predstavljati Dušan Lajović, Filip Krajinović, Nikola Ćačić i Matej Sabanov. Ulogu izbornika na ovom turniru obnašat će Ivan Sabanov.

Također je potvrđeno da će Francuska zamijeniti Austriju u skupini B nakon što se Denis Novak povukao nakon Dominica Tima. Kada je u pitanju Novakov nastup na Australian Openu, još uvijek nema nikakvih zvaničnih potvrda, međutim nerealno je očekivati da se na prvom GS turniru sezone Đoković pojavi bez nekog prethodnog nastupa na turnirima koji većini tenisača služe kao jedna provjere trenutačne forme, ali i jedna vrsta aklimatizacije za ono to ih čeka u drugoj polovini siječnja.

Naravno nije nemoguće da se Đoković pojavi na nekom od turnira koji se igraju u tjednu prije Australian Opena, ali za sada njegovo odustajanje posebno nakon ove odluke postaje sve realnija opcija.

Kopirati
Drag cursor here to close