Đoković novinaru: Skini masku, ne čujem ništa

" Malo sam se opustio, napravio duplu grešku, on je odigrao par poena dobro, ja sam se malo povukao i jako brzo sam izgubio taj servis gem i vratio ga u meč…
Sport / Ostali sportovi | 23. 02. 2022. u 23:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novak Đoković je očekivano prošao u četvrtfinale. Baš kao što je očekivano imao i nešto više posla u odnosu na prethodni nastup. Nakon sigurnog prvog seta, u kojem je bio dovoljan jedan break, stvari su u drugom setu izgledale ipak nešto malo drugačije. Prvo je Đoković potvrdio svoj break, uz probleme u četvrtom gemu, a onda je Karen Khachanov vratio dosta lako izgubljeni servis.

Nakon što je Rus izvukao dvije break lopte u devetom, do tie breaka se ništa važnije nije događalo. U trinaestoj igri Novak je bio siguran, sljedeći protivnik u četvrtfinalu je Jan Vesely.

"Ovdje je jako brzo, kao na travi da igraš, malo sam se opustio, napravio duplu grešku, on je odigrao par poena dobro, ja sam se malo povukao i jako brzo sam izgubio taj servis gem i vratio ga u meč… To je tenis, jako je dinamičan sport, moraš svo vrijeme imati koncentraciju, ništa nije garantirano”, rekao je Đoković.

"Vidim da ljudi stalno pričaju hoću li se vratiti jači, bolji, mislim ja se uvijek trudim da budem bolji i da igram i jače i bolje, ali nije uvijek moguće očekivati da ćeš igrati svoj najbolji tenis, najbitnije je da pronađeš način kako pobijediti teniski meč. To je ono zbog čega sam ovdje.”

Novinar mu je odgovorio kako ga je pitao za publiku, pa mu je

Novak odgovorio:

"Ne čujem ništa zbog te maske, skini tu masku, hajde brate."
Kada je u pitanju ostatak ždrijeba na ovom turniru, u četvrtfinalu će još igrati Shapovalov - Berankis, Hurkacz - Sinner te Rublev - McDonald.

Kopirati
Drag cursor here to close