Dosta problema je Đoković na startu turnira

Đoković: Nadam se boljoj igri u sljedećem kolu

"Danas sam imao protivnika koga nisam nikada ni vidio prije meča i podigao sam nivo nakon nervoze u prvom setu pa se nadam boljoj igri u sljedećem kolu", dodao je Đoković.
Sport / Ostali sportovi | 11. 04. 2023. u 21:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Realno nije ni mogao biti lagan meč obzira na ime protivnika. Ipak je bio prvi na zemljanoj podlozi nakon duže vremena za Novaka Đokovića. Ivan Gahkov je stvorio jako puno problema Novaka u prvom setu. Prvi je došao do dvije break lopte, prvi je napravio break, na kraju je ipak Novak poveo 1-0 kroz tie break.

Novak je bio nervozan u prvom setu, što potvrđuje situacija iz tie-breaka kada je, nakon osvajanja poena za 3:2, Đoković bijesno komentirao stanje na terenu. Bilo je tu ružnih riječi i psovki, ali očigledno je pomoglo jer je nakon toga osvojio prvi set te puno lakše i drugi. U drugom setu je bila neka druga priča. Na kraju je Đoković prošao u 7-6(5), 6-2.


"Vjerojatno možemo da kažemo da je to bio lošiji tenis jer nisam bio najbolji u prvom setu, zbog uvjeta sam to i očekivao tako, drugačije smo trenirali i nije bilo lako.... Kao meč na šljaci, loptica drugačije odskače i nepredvidivo, ali sve u svemu sam zadovoljan načinom kako sam sredio glavu i prošao u naredno kolo. Drago mi je što sam započeo turnir pobjedom i najavljivao sam pred turnir da će prvi ili drugi meč biti najteži za mene dok ne uhvatim ritam na šljaci jer je veliki izazov ako nisi igrao na ovoj podlozi, a danas sam imao protivnika koga nisam nikada ni vidio prije meča i podigao sam nivo nakon nervoze u prvom setu pa se nadam boljoj igri u sljedećem kolu", dodao je Đoković.

Kopirati
Drag cursor here to close