Hotel

Đoković može otići kad god poželi - Iz Australije isplivava nova crna priča

Sport / Ostali sportovi | 07. 01. 2022. u 11:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Australska ministrica unutarnjih poslova Karen Andrews izjavila je da Novak Đoković može napustiti Australiju kad god poželi te da granični dužnosnici provjeravaju slučajeve ostalih tenisača koji su pušteni u zemlju na temelju sličnih izuzeća od obaveze cijepljenja kao i Đoković.

  / Foto: : NCA NewsWire / Naomi Jellicoe

Odbacila je optužbe Đokovićeve obitelji koja tvrdi da australska vlada “drži Novaka u zarobljeništvu”.

“Đoković nije zarobljenik u Australiji. On može napustiti zemlju u bilo kojem trenutku u kojem poželi, a granični dužnosnici će mu pomoći u tome”, rekla je Andrews u razgovoru za ABC.

Istodobno, iz Australije isplivava jedna druga priča. Naime, mnogi mediji su kontaktirali stanare hotela u kojem je srbijanski tenisač da ih pitaju za Đokovića.

Jedan od njih, Mehdi Ali, rekao je kako je tužno da su ga mnogi novinari kontaktirali, da me pitaju o Novaku Đokoviću”.

''U kavezu sam već devet godina, danas sam napunio 24, a vi želite da vam pričam o tome. Pretvaraju se da im je stalo pitajući me kako sam i onda već u sljedećem pitanju traže informacije o Novaku Đokoviću“, napisao je Ali.

Mnogi su tako bili zaprepašteni situacijom u kojoj se nalaze brojni stanovnici hotela i činjenicom da su neki od njih proveli godine, pa čak i veći dio života u zatočeništvu, prenio je N1.

 

Kopirati
Drag cursor here to close