Propustio još jedan trening

Đoković: Malo sam oprezniji, ne idem punom snagom na treninzima

"Zasad sam u stanju trenirati i natjecati se, igrati poene, trening-setove. To je pozitivan znak. Malo sam oprezniji, ne idem punom snagom na treninzima, čuvam energiju za sljedeći tjedan", pojasnio je Novak
Sport / Ostali sportovi | 15. 01. 2023. u 09:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan trening je već po dolasku u Melbourneu morao prekinuti. Onaj nakon osvojenog naslova u Adelaideu kada je sparirao s Medvedevom. Tada su bili problemi s koljenom, točnije tetivom koljena. Nakon
ekshibicije s Kyrgiosom, opet je Novak odlučio preskočiti trening. Moguće je da je Đoković zbog promjenjivog vremena odlučio trenirati u zatvorenom, ali svakako postoji strepnja njegovih navijača zbog problema sa zadnjom ložom.

"Malo se mučim s time, da budem iskren, u posljednjih sedam dana, ali nadam se da nije veća briga. Zasad sam u stanju trenirati i natjecati se, igrati poene, trening-setove. To je pozitivan znak. Malo sam oprezniji, ne idem punom snagom na treninzima, čuvam energiju za sljedeći tjedan. Nadam se da mi tada neće biti problem", izjavio je Đoković u petak na konferenciji za medije.

Srpski je tenisač deveterostruki osvajač Grand Slama u Melbourneu, a svoj prvi meč na ovogodišnjem turniru igrat će u utorak oko 11 sati po srednjoeuropskom vremenu protiv Španjolca Roberta Carballesa Baene.

Kopirati
Drag cursor here to close