Stigla je neka poruka na mobitel

Đoković iznenada prekinuo trening

Posljednje vijesti koje su došle iz Australije kažu kako je Đoković zakazao dvosatni trening, ali ga je prekinuo nakon svega pola sata i to nakon što mu je njegov kondicijski trener Marco Panichi nešto pokazao na svom mobitelu...
Sport / Ostali sportovi | 14. 01. 2022. u 00:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Što se događa s Novakom Đokovićem? Još uvijek trenira, pokušava se pripremiti koliko je moguće u ovakvoj situaciji za turnir. Čak je i postavljen u ždrijebu za prvog nositelja, ali još uvijek nije izvjesno hoćemo li ga gledati na prvom Grand Slam turniru ove godine.

Prema nekim špekulacijama, organizatori su spremni čekati do naredne srijede kada je posljednji termin za jedan meč prvog kola. I dalje stojimo kod situacije u kojoj australske vlasti smatraju kako Novak Đoković nije smio ući u zemlju u koju stranci prema trenutnim pravilima mogu ući jedino ako su cijepljeni ili ako zbog određene bolesti nisu u mogućnosti cijepiti se.

Ukoliko mu ministar ukine vizu, Đokovićev odvjetnički tim je najavio žalbu koja bi trebala biti riješena do nedjelje kako bi znao kreće li u Australian Open ili definitivno mora napustiti Australiju. Pomenuti ministar, Alex Hawke bi prema nekim neslužbenim informacijama u petak mogao odlučiti što će biti dalje s Novakom.

Posljednje vijesti koje su došle iz Australije kažu kako je Đoković zakazao dvosatni trening, ali ga je prekinuo nakon svega pola sata i to nakon što mu je njegov kondicijski trener Marco Panichi nešto pokazao na svom mobitelu. O čemu je konkretno bila riječ zasad nije poznato, ali Đoković je brzo spakirao rekete u torbu i napustio teniski teren.

Kopirati
Drag cursor here to close