Misterij magneta na grudima

Đoković Iron Man

"Moj tim ima nevjerojatnu nanotehnologiju koja mi pomaže kako bih dao sve od sebe na terenu, tako da je ovo najveća tajna u mojoj karijeri. Da nema ovoga, vjerojatno ne bih sjedio ovdje", rekao je Đoković.
Sport / Ostali sportovi | 01. 06. 2023. u 09:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S Novakom Đokovićem nikada nije dosadno. Bez obzira o kojem se turniru radi, kojem meču. Nakon prvog meča u Roland Garrosu uglavnom se pričalo o njegovoj poruci koju je ostavio na kameri.

U drugom kolu je opet malo vikao na ljude iz svog trenerskog stuffa. Međutim, jedan detalj je privukao veliku pažnju. U pauzi između gemova, Novak je odlučio skinuti majicu, a onda pažnju gledatelja privukla traka zalijepljena na Đokovićevim grudima koju do sada nismo mogli vidjeti.

Ispod providne trake nalazio se mali komadić magneta kojeg je Novak čak i zamijenio. Puno je komentara zbunjenih navijača koji ne znaju o čemu se radi, a najviše se spominje šala da se radi o reaktoru iz filma "Iron Man". Opet, neki su skloni tvrdnji kako se radi o jednoj vrsti magneta koji pomaže pri ublažavanju bolova. Novak nakon meča nije želio previše pričati o tome.

"Jako sam volio Iron Mana kao klinac pa ga sada pokušavam glumiti", rekao je Đoković sa smiješkom pa nastavio: "Moj tim ima nevjerojatnu nanotehnologiju koja mi pomaže kako bih dao sve od sebe na terenu, tako da je ovo najveća tajna u mojoj karijeri. Da nema ovoga, vjerojatno ne bih sjedio ovdje", rekao je Đoković.

Kopirati
Drag cursor here to close