Tsitsipas nije imao šanse

Đoković bez problema do naslova u Astani

"Pauza mi je povećala glad za titulama. Nisam mogao da tražim bolji restart sezone nakon finala u Wimbledonu Od Madrida sam izgubio samo od Rafe na Roland Garrosu, sve ostale mečeve sam dobio", rekao Đoković danas.
Sport / Ostali sportovi | 09. 10. 2022. u 17:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri godine su prošle od kada je Stefanos Tsitsipas posljednji put dobio Novaka Đokovića. Bio je blizu u Roland Garrosu prošle godine, u Rimu također, ali je svaki put poražen. Baš kao i danas u finalu Astane. Finala u kojem nije imao niti najmanju priliku, niti jednu break loptu.

Sve je bilo gotovo za 76 minuta, Novak je slavio 6-3, 6-4, svoju osmu pobjedu u međusobnim duelima, za 90. naslov u karijeri i četvrti ove godine. Drugi vezani, nakon Tel Aviva prošlog tjedna.
Break za 5-3 u prvom i još jedan onaj za 3-2 u drugom bili su dovoljni Novaku za današnju pobjedu.

"Pauza mi je povećala glad za titulama. Nisam mogao da tražim bolji restart sezone nakon finala u Wimbledonu Od Madrida sam izgubio samo od Rafe na Roland Garrosu, sve ostale mečeve sam dobio. Veoma sam motiviran da završim sezonu ovako kako sam igrao ova dva tjedna. Uvijek sam se nadao da ću imati veliku karijeru. Nisam baš znao koliko ću finala igrati, ali moje namjere su uvijek bile da dođem do najvećih visina u ovom sportu. Zahvalan sam i privilegiran da igram ovako dobro s 35 jer nije isto kao kada igraš s 25 godina", zaključio je Novak.

Kopirati
Drag cursor here to close