Opet isti problemi

Đoković bez nastupa u Indian Wellsu i Miamiju

Američke vlasti su produljile zabranu ulaska necijepljenim strancima do 10. travnja, a to znači da bi Đoković, ostane li to na snazi, mogao propustiti pet ATP turnira na tlu SAD-a, uključujući i prestižne turnire.
Sport / Ostali sportovi | 04. 01. 2023. u 09:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dobre vijesti, povratak u Australiju, vrlo brzo su zamijenile loše koje dolaze iz SAD za Novaka Đokovića. Opet je tema ista, cijepljenje,
dozvola za ulazak u pojedine zemlje ili ne.

Novak Đoković prošle godine nije igrao Australian i US Open, a ove godine će kako sada stvari stoje ostati bez nastupa na jakim Masters turnirima kao što su Indian Wells i Miami. Američke vlasti su produljile zabranu ulaska necijepljenim strancima do 10. travnja, a to znači da bi Đoković, ostane li to na snazi, mogao propustiti pet ATP turnira na tlu SAD-a, uključujući i prestižne turnire.

Ove godine se US Open održava krajem kolovoza u New Yorku pa još ima nade za nastup na najvećem turniru u SAD-u. Posljednji put kada je igrao na tom turniru bilo je 2021. godine kada ga je u finalu pobijedio Rus Daniil Medvedev.

Ono što vrijedi spomenuti, postoje dvije kategorije putnika koje mogu biti izuzete od cijepljenja, ali za razliku od prošle godine, kada je krenuo u Australiju, Novak Đoković vrlo vjerojatno neće niti pokušati putovati u SAD, ako uvjeti ulaska ostanu isti. Prošle godine je Novak propustio Indian Wells, Miami, ali i Cincinnati te na kraju US Open.

Kopirati
Drag cursor here to close