Najbolji na kraju godine

Dodig: Ovo je jedna od mojih najboljih godina

Dodig i Krajicek su prvi naslov osvojili prošle godine u Lyonu, dok su prvo zajedničko finale igrali u Winston-Salemu 2021. godine. Ukupno su do sada Ivan Austin osvojili osam turnira zajedno.
Sport / Ostali sportovi | 20. 11. 2023. u 13:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Konačni rasplet u konkurenciji parova na završnom Finalsu, potvrdio je kako su Ivan Dodig i Austin Krajicek zadržali status najboljeg para u ovoj godini. Na ljestvici igrača parova Krajicek je zadržao prvo mjesto (7130 bodova), a Dodig (6620 bodova) je sezonu završio odmah iza svog partnera.

"Ova je godina bila nevjerojatna za mene i Austina. Osvojili smo pet turnira ove godine, jedan Grand Slam, Masters 1000 i tri iz serije 500 turnira. Imali smo sjajnu godinu, igrali smo vrlo konstantno. Jednostavno je nevjerojatno završiti godinu kao momčad broj jedan i stvarno sam ponosan i sretan zbog toga. Zapravo je to bila jedna od mojih najboljih godina. Uvijek sam igrao konstantno, uvijek sam bio među prvih 10 na svijetu u parovima. Ali ovo je nešto posebno. To je bio moj cilj otkako sam prije nekoliko godina usredotočen samo na parove. I sada sam broj jedan kao tim", rekao je Dodig.

Dodig i Krajicek su prvi naslov osvojili prošle godine u Lyonu, dok su prvo zajedničko finale igrali u Winston-Salemu 2021. godine. Ukupno su do sada Ivan Austin osvojili osam turnira zajedno, najveći uspjeh su ostvarili ove godine u Roland Garrosu.

Kopirati
Drag cursor here to close