ATP Halle

Dodig i Krajicek zaustavljeni u polufinalu

Ivan Dodig zaustavljen je u petak zajedno sa svojim partnerom u paru Amerikancem Austinom Krajicekom u polufinalu teniskog ATP turnira u Halleu.
Sport / Ostali sportovi | 17. 06. 2022. u 22:11 Bljesak.info/Hina

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bolji od Dodiga i Krajiceka su sa 7-6 (6), 6-7 (4) i 10-8 bili Španjolac Marcel Granollers i Argentinac Horacio Zeballos.

Meč je trajao sat i 50 minuta i svaki je par jedanput izgubio svoj servis. Dodig i Krajicek su napravili dvije dvostruke greške, a svaki je par odservirao po šest aseva.

Hrvatski tenisači Nikola Mektić i Mate Pavić izborili su finale na londonskom ATP 500 turniru koji se igra na travnatoj podlozi Queen's Cluba. U dramatičnom meču hrvatska kombinacija bila je bolja od Amerikanaca Taylora Fritza i Tommyja Paula.

Mektić i Pavić slavili su preokretom 5-7, 6-2, 10-8, a u finalnom će dvoboju igrati protiv pobjednika meča između Glasspoola i Heliovaara te Bopanne i Shapovalova.

Mektić i Pavić time su izborili svoje peto finale u 2022. godini, a osvajali su turnire u Rimu i Ženevi.

Recimo i kako je Mati Paviću ovo bila sedma pobjeda u nizu budući je prošli tjedan osvojio naslov na ATP turniru u Stuttgartu igrajući s Poljakom Hubertom Hurkaczom.

Kopirati
Drag cursor here to close