Druga titula ove godine

Dodig i Krajicek osvojili naslov u Napulju

Za Dodiga i Krajiceka ovo je bilo šesto zajedničko finale na ATP Touru, peto ove godine, i drugi naslov nakon Lyona gdje su slavili u svibnju. Ukupno za Dodiga ovo je bila 18. titula u konkurenciji parova.
Sport / Ostali sportovi | 23. 10. 2022. u 17:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uz silne probleme oko organizacije turnira, podloge i nezadovoljnih gledatelja, ATP turnir u Napulju je došao do samog kraja prema planu. U finalu igre parove, Ivan Dodig i Amerikanac Austin Krajicek su bili bolji australske kombinacije Matthew Ebden/John Peers 6-3, 1-6, 10-8. Finale je trajalo sat i 26 minute.

Dodik i Krajicek su dobili prvi set iskoristivši treću set loptu u devet gemu. Prethodno su u šestom gemu napravili break te su u osmom propustili jednu set loptu.U drugom setu su Australci uzvratili, rani break za 2-0, pa još jedna break za 5-1 i odluka je pala u super tie breaku.

U gemu odluke, Ebden i Peers su imali veliku prednost, 5-2, nešto kasnije i 7-5, ali su do kraja uzeli jedan poen. Za Dodiga i Krajiceka ovo je bilo šesto zajedničko finale na ATP Touru, peto ove godine, i drugi naslov nakon Lyona gdje su slavili u svibnju. Ukupno za Dodiga ovo je bila 18. titula u konkurenciji parova.

Kopirati
Drag cursor here to close