Još jedna

Djevojka tenisača Paula bila u horor vezi s glumcem Hammerom

Lorenze je tvrdila da je glumac u podrumu svoje obiteljske kuće držao lutke na kojima je učio kako vezati žene, a govorio je i o tome da želi zadaviti vlastitog psa.
Sport / Ostali sportovi | 12. 11. 2022. u 10:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glumac Armie Hammer bio je miljenik žena i gradio holivudsku karijeru sve dok u javnost nije izašla njegova mračna tajna, a blistavu karijeru uništio mu je čitav niz skandala.

Prvo se 2020. godine razveo od 39-godišnje Elizabeth Chambers s kojom je bio u braku od 2010. godine i s kojom ima dvoje djece. Za razvod je navodno bila kriva njegova afera s partnericom iz filma 'Rebecca' Lily James.Život mu se do kraja počeo urušavati u siječnju 2021. godine kada ga je više žena optužilo za seksualno zlostavljanje.

Na anonimnom profilu na Instagramu objavljene su snimke poruka koje je navodno slao ženama između 2016. i 2020. godine u kojima je opisivao svoje seksualne fantazije koje su uključivale zlostavljanje pa čak i kanibalizam.

Jedna od onih koji su bili u vezi s "ludim" Hammerom je sadašnja djevojka Tommyja Paula trenutno 29. igrač svijeta, koji je u Bercyju sredio Nadala, Paige Lorenze. Mlada manekenka i influencerica iz Connecticuta je četiri mjeseca provela u vezi s glumcem Armiejem Hammerom za kojeg ima samo loše riječi. Nedavno je otkrila neke poprilično zastrašujuće detalje iz horor veze s bivšim dečkom. Kako Paige kaže Armie je tražio liječnika koji bi joj odstranio rebra jer ih on "želi dimiti, skuhati pa pojesti"

Lorenze je tvrdila da je glumac u podrumu svoje obiteljske kuće držao lutke na kojima je učio kako vezati žene, a govorio je i o tome da želi zadaviti vlastitog psa. Navodno je bio i opsjednut "mesom, kostima i venama", a želio je i da ona bude ponosna na modrice koje je zadobila nakon grubog BDSM seksa.

"Uživao je u tim modricama. Rekao mi je da u podrumu obiteljske kuće ima lutke za vježbanje vezanja. Iskreno sam se naježila. Bilo mi je jako čudno, nisam nikad prije čula tako nešto", otkrila je Paige za The Sun.

 

Kopirati
Drag cursor here to close